| |
freak on a leash....
|
arkadaşlar bateri dersi almak isteyen var mıııı?? dersi ben vermicem tabe.. gaaayet ciddi bi punk-rock grubunun bateristi vericek, jazz eğitimi de alıyo hatta, ciddi bişe yani.. ders almak isteyeni ben ulaştırıcam kendisine..
|
|
~ 771 gün
|
|
| |
enigmasis
|
bu gurubun ismi nedir ve bilirniliği?
|
|
~ 771 gün
|
|
| |
freak on a leash....
|
konser vermişlikleri barda çıkmışlıkları ve falan var, taxmin tanınmış gruplarından olurlar.. ismi "the ANDROİTS" ........ www.purevolume.com/theandrots bide http://rapidshare.de/files/17072040/andro_demo.rar.html buralardan bakabşlşrsşnşs.. bi dinneyin beenirsenis derste de yardımcı olurus =P
|
|
~ 771 gün
|
|
| |
soulfly free
|
"zihni müzik etiketiyle piyasaya çıkan sokak bokları..."
u.s.
|
|
~ 771 gün
|
|
| |
freak on a leash....
|
normalde 40mış saati de öörencie indirim varmış =P 30 olur dio..
ya cidden ders almak istiosan bi ortak yol bulunur.. =)
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
bad religion
|
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
freak on a leash....
|
ya aslında piyasayı bilmiorus bis sers ne kadara verilir falan... o saman şööle yapalm ilgilenen varsa msn aliim ben fiyat konuşurus orda, ya hepimis kardeşis yaparıs bişeler =P
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
bad religion
|
valla stüdyo hariç en fazla 20 olmalı bence bi de üstüne stüdyo parası eklencek sonuçta.. ben de tam bilmiyorum ama ders veren/alan arkadaşlarımın yalancısıyım..=) bu arada ankaradan ilgilenenler olursa aracılık yapabilirim aynı cerenin dediği gibi punk/rock grubunun bateristi ama ciddi deiliz geyik amaçlı yapıoz biz...(:
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
freak on a leash....
|
hmmm mantıklı aslında da bis baterist arkadaşın evinde de ders verebiliris die düşünmüştük hem annesi süper kurabiye yapıo =))
taam o saman 20+stüdyo da olabiler.. uzlaşmacı insannarıs bis=P
bis acaip ciddiyis =P
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
bad religion
|
elektronik baterisi mi var ya da bi odasını süngerle mi kaplatmş arkadaşımız?
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
freak on a leash....
|
bööle file gibi bişeeler takıosun bateriye çok as ses çıkarıo, hatta sadece sen duyabiliosun sesi.. komşuların gazabından korkmak lasım tabi=)
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
bad religion
|
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
freak on a leash....
|
olsun ben de şaşırmıştım saten evde bateri fikrine.. =) ama güsel oluo, hele ki annesi aa oolum bana sehpa takımı alış die sevinince =)))
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
bad religion
|
ehuheuheheu onun üstünde çay falan içiolardır ne güzel annesiyle..:P nese konuyu daıtmayalım(:, gelll vatandaşşşş bateri dersineeee en kıral davulcudan..:P
|
|
~ 770 gün
|
|
| |
freak on a leash....
|
bak komisyon falan isticeksen avcunu yalarsın... ama ankarada müşteri bulursam sana yollarım sös =)
|
|
~ 770 gün
|
|
| |