ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > orta doğu teknik üniversitesi > odtünün paralı kontenjanları

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

nicht
nicht
arkadaşlar böyle bişey var.2005 kataloğuna baktık bu sene öss'ye giren kardeşim için.orda mühendisliklerde 3 çeşit puan vardı hep.biri burslu,biri burssuz,biri de devlet kısmı içinmiş puanların.
bilen var mı??bu kontenjan ankara-odtüde mi kıbrıs odtüde mi???
21 Temmuz 2006 06:02   mesajın adresini al  

başak
başak
odtünün burslu eğtimi ankaradadır burssuz (paralı) ise kıbrısta yakın doğu üniversitesindedir.
21 Temmuz 2006 11:22   mesajın adresini al  

soulfly free
soulfly free
beleşe okuyan son nesillerden biriyiz
burger king, mc donalds vs... gibi yerler eğer amerikada olduğu gibi saat başına 7 dolar vermeyecek olurlarsa (şu an saati 3 milyon fln heralde), ülkemizde yakın zamanda okumak sadece parası olananın lüksü olacak

gerçi bu durumda mesela bizim universitenin arabalı öğrenciler için daha büyük bir otopark yaptırması; simitçi, börekçi gibi yerlerin belediye tarafından yıkılıp ingilizceden bozma zikimdirik isimli, makarnanın 16 milyon olduğu yerlere ruhsat vermesi; belediye otobüslerinin yasaklanıp, yerine ayakta gitme derdi olmayan sarı dolmuşların getirilmesi; 1 ader fotokopinin minimum 50 yeni kuruş olması, parasıyla okuduğu için hocaya her türlü artistliği yapma hakkına sahip öğrencilere karşı öğretim görevlilerinin formasyon alması vs..... gerekebilir

yavaş yavaş her uni buna uyum sağlayacaktır
21 Temmuz 2006 11:57   mesajın adresini al  

nicht
nicht
Alıntı:
odtünün burslu eğtimi ankaradadır burssuz (paralı) ise kıbrısta yakın doğu üniversitesindedir.

o zaman iyi,çünkü odtü gibi bi yerde 300küsür puanla 370 küsür puan alan adamın aynı derslikte okumasına içim el vermemişti.
21 Temmuz 2006 13:26   mesajın adresini al  

alikayhan
alikayhan
Paralı kısmı Yakın Doğu Üniversitesi'nde diye br şey yok, olamaz, çünkü Yakın Doğu'nun ODTÜ'yle tek alakası Doğu ve Üniversitesi sözcükleri. ODTÜ'nün Kuzey Kıbrıs Kampusu paralı eğitim veriyor ve adı da bildiğimiz ODTÜ. Benimki Ankara Kampusu örneğin, o Kuzey Kıbrıs Kampusu.
21 Ağustos 2006 19:00   mesajın adresini al  

liebelieblos
liebelieblos
arkadaşlar odtunün yakın doğu üniversitsinyle alakası bile olamaz oraya gideniniz varsa bilmiyorum ama hocaları daha ing konusmayı bilmiyor. odtu kıbrıs kampusu var burasıda gene paralı deyildir bu okulda ankara odtuye baglıdır ayrıca burasını parsının yuksek olmasıın tek sebebi müh verilen harç parasının 4200 dolar olmasıdır.Ve bırakın denkligi odtu diplomasıyla mezun olacaktır öğrenciler.
Bu arada arkadaşlar odtu kıbrıstaki okulu super yapmış yaa 120 milyon € harcamışlar golf sahası bile var sahili felan ilginnççç
25 Ekim 2006 16:51   mesajın adresini al  

özgee
özgee

liebelieblos demis ki:

arkadaşlar odtunün yakın doğu üniversitsinyle alakası bile olamaz oraya gideniniz varsa bilmiyorum ama hocaları daha ing konusmayı bilmiyor. odtu kıbrıs kampusu var burasıda gene paralı deyildir bu okulda ankara odtuye baglıdır ayrıca burasını parsının yuksek olmasıın tek sebebi müh verilen harç parasının 4200 dolar olmasıdır.Ve bırakın denkligi odtu diplomasıyla mezun olacaktır öğrenciler.
Bu arada arkadaşlar odtu kıbrıstaki okulu super yapmış yaa 120 milyon € harcamışlar golf sahası bile var sahili felan ilginnççç

eet arkadaşlar doğru sölüo size kim vrdiyse o bilgileri yalnış vermiş hatta sınavlarımız bile ankarayla aynı ve aynı saatte oluo
8 Kasım 2006 18:39   mesajın adresini al  

longhorn06
longhorn06
benim bu kıbrıs kampüsünde bi bildiğim en saglam hocalarımızın oraya gittigi, Yıldırım üçtuğ, gelecek dönem de ilkay Hoca gidiyomuş, haftada 2-3 gün orda olucakmış, bişey demicem ama iyice ticarethane olayına girdi koca ODTÜ...
29 Kasım 2006 15:13   mesajın adresini al  

_erniko_
_erniko_

[quote=liebelieblos]
evet arkadaşa katılıyorum bi dağın başına kurmuşlar giden gelemiyo gelen gidemiyo :) ing konusuna gelelim kaçtane hocayı tanıyosun ?
16 Ocak 2007 17:25   mesajın adresini al  

frodo
frodo
ya merkez kampüsde de var paralı eğitim. mesela benim bölüm 3'e ayrıldı 1 uluslararası ilişkiler öss'den eski sistemle girenler 2 sunny-odtü programı çerçevesinde girenler ki bu grup da öss den aynı puanı alıyor bir de para veriyor ve üniversitednin 2 ve 4. sınıfını amerikada okuyor. 3. küresel siyaset adıyla açıldı uluslararası ilişkilero da bilkent bursuz gibi sisteme sahip
23 Ocak 2007 13:52   mesajın adresini al  

little miss sunshine
little miss sunshine
arkadaşlar size bu konuda yardımcı oliim..odtü ankara da paralı kısmı var işletme küresel uluslararası ilşkiler ve ingilizce öğremnliğinn.daa düşük bi puanla alıyolar ve ing öğrtmnleri 3. snelerini dierleri de 2. ve 4. snlerini new york da okuolar ve çift diploma alıyorlar.programn adı suny-uolp.zaten tek öğrenciye burs oluo o da %50.
27 Ocak 2007 00:33   mesajın adresini al  

euphoria
euphoria
daha saçma bi uygulama olamaz bence
devlet üniversitesinde paralı okumak...
ben ilk duyduğumda çok gülmüştüm :D
22 Nisan 2007 13:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008