| |
as if existed
|
bir sorum var da ;ETS'in gönderdiği official cd'de Reading'de sorularda geriye yada ileir doğru gidebiliyorum fakat Bil-Merk sitesinde geriye gidemezsiniz asla diyo. uyuz oldum şimdi. Bilen var mı?
|
|
~ 1018 gün
|
|
| |
aslı özge
|
reading de geriye gidiliyo merak etme :) diger bolumlerde pek mumkunati yok ama sagolsunlar reading icin halimize acimislar heralde ..
|
|
~ 1018 gün
|
|
| |
aslı özge
|
ha bi de bu arada.. ne zaman gireceksin TOEFLa bilmiyorum ama sana bir tavsiye, master basvurularini hangi okullara yapacagina karar ver sınawa girmeden once ki, TOEFL scoru unu o okullara sinavdan hemen sonra bedavaya gonderebil. oteki turlu sana TOEFL record sheet basina bilmem kac dolar charge ediyolar + bu extra sonuclari da telefon acarak dunyanin obur ucuna hallediyosun. yani tel. faturasi + record sheet charge i pek hos olmuyo inan :) belki biliyosundur tum bunlari ama hani dedim yine de yaziyim .. kolay gelsin :)
|
|
~ 1018 gün
|
|
| |
damla
|
ben geçen sene girdim.ama 232 ouan almıştıum eski düzene göre.çok zor bi sınav .şimdi deişmiş galiba stili.essay2 tane flnmış o listeningler fln neydi öle ya...çok zor çok çalışın:)
|
|
~ 1018 gün
|
|
| |
aslı özge
|
senin dedigin 2 essay, listening, speaking vs. 2006 ocak da basliyo.. cok zor bir sinaw degil simdilik, sadece biraz fazla sıkıcı ve gereksiz.. ozellikle dedigim gibi ocak itibariyle iice sinir bozucu olucak.. ben derim ki son siniflar basvurularini yapmadan once biran evvel TOEFLi alip kurtulsunlar.. ben de TOEFL müşteri hizmetleri gibi oldum diymi :) kolay gele herkese...
|
|
~ 1018 gün
|
|
| |
as if existed
|
teşekkürler aslı, dediğin gibi 4 okula gönderdim sonuçları. gayet şukela oldu. sınava dün 12de girdiğim için kafamda bi soruyla gitmiştin senin postuna görmeden :) neyseki sınav oldukça basitti sadece writing için 30 dakika feci şekilde kısa geldi...
|
|
~ 1017 gün
|
|
| |
yanıkekmek
|
ayrica bu sene girin toefla martta speaking de geliyor, tabii konusmayi seviosaniz marttan sonra girin derim, boylelikle cinli kardeslerimizin eline su dokmus olursunuz.
|
|
~ 1010 gün
|
|
| |
wasqar
|
http://groups.yahoo.com/group/toeflmania
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
semihozmen
|
ben aldim...gayet basit bir sinav ben bile 270 aldim yani..bugranin dedigi yahoo grubundaki dosyalari inceleyin yeter...
|
|
~ 984 gün
|
|
| |
soner
|
Benım TOEFL sınavimda elektrik kesilmisti, soylediklerine gore ilk defa oluyomus =P
|
|
~ 979 gün
|
|
| |
strange fruit
|
zor değil, ama listening taş plak kalitesinde, sadece cambridge falan çalışanlar çok şaşırabilir, bi de toeflın yolladığı powerprepe bakın birebir aynı diyebilirim
|
|
~ 973 gün
|
|
| |
luckybug
|
Gecende TOEFL'a giriyim diye basvurdum. TOEFL degisti diye mail yolladilar. Artik internet based olarak geciyo. Grammar (structure) yerine Speaking koymuslar :) Writing de degismis. Henuz girmedim ama bana zorlasmis gibi geldi. Ha unutmadan zam da gelmis el yakiyo...
|
|
~ 762 gün
|
|
| |
dadas
|
structure durmuyormu... speaking structure yerine mi konmus.????
Son sınav ucretini bilen varmı bu arada.......
|
|
~ 690 gün
|
|
| |
yagmur
|
2004 Mayis'ta 100 dolardi. 29 ayda %50 zam. Woow.
|
|
~ 688 gün
|
|
| |
kretzsche
|
evet birazdan gidiyorum TOEFLa girmeye ;)
|
|
~ 623 gün
|
|
| |
fizban
|
ee 15 isgunu olmus, bugün yarın gelmesi lazım sonucların :)
|
|
~ 605 gün
|
|
| |
petunya
|
yaaf bn burs için toefla gircemdeee 600 puan dioo o nedemek?? bide yanında bilgisayar ve internet dioo..bn daa çok başındayım yolun hiçbişee bilmiorum..açıklamak isteen olabilermi acabaa
|
|
~ 573 gün
|
|
| |
sink disposer
|
15 gün yalan benim sonuçlarım 2 ay sonra geldi. ama sonucuna internetten bakabiliosun ets nin sayfasından şifreni falan girerek.
|
|
~ 569 gün
|
|
| |
swgc
|
Lanet olsun!!!
alaım al su TOEFL belasın başımızdan!!
|
|
~ 569 gün
|
|
| |
fizban
|
valla 600 puan kim istiyosa baya bi tarihte kalmış, 2 önceki sınav sistemi o ehu.
|
|
~ 568 gün
|
|
| |