walla arkadaslar o bu deıl var olanlar ok desın hemen bulusalım gece baslıyo....
20 Temmuz 2006 22:38
comandante
Meltem biz bi defadaha rajat buluşuruz Burada ortam daha uygun hem yaz olsa bile baya kalabalığız.
20 Temmuz 2006 22:38
comandante
Ya saate baktım da harbi zor ben taa Egekent2'den gelcem de şimdi yola çıksam 12de orda olurum
20 Temmuz 2006 22:40
bravado
walla fırat bı de sen baslama sımdı cık gel olmadı kordon da sabahlarız ama bu ne ya nıye kımse yok... :((((
20 Temmuz 2006 22:42
comandante
Ben zaten 3 gecedir maça gidiyom die gece 1de evegeliyom bi de bu satten sonra ben gidiyom dersem bi daha eve almazlar walla
20 Temmuz 2006 22:44
bravado
o zman arkadaslar sanırım bu ıs yatar ben de yarın ıst e gıdıyorum artık sız benım arkamdan halledın bu ısı ben de ıstanbul da toplarım mılletı... :P
20 Temmuz 2006 22:46
comandante
Evet izmir ya bişeyler yapalım mesela yarı final maçında ümit milli maçı izlemeye hep beraber gidelim ordan da çıkıp kordona akalım.
20 Temmuz 2006 22:47
biyolokum
oglum çagdaş sen topluosan kimse gelmezz uyuzsun çünkü:D
20 Temmuz 2006 22:50
biyolokum
ee ölesin :D şaka şaka ee sonuç ne gelen yokmu?
20 Temmuz 2006 22:52
manas
meltem burcu merak etmeyin toplanamaslar rahat olun içemicekler...
20 Temmuz 2006 22:52
comandante
Erzurum çık aradan erzurum
20 Temmuz 2006 22:53
bravado
walla ben ıcerım en azından hahahahaha... :P
ama bu saatten sonra olmuyo ayca ve onur napalım artık ben de yarın ıstanbula gıttıgıme gore onlar kendılerı ayarlasınlar ben de ıstanbul tayfasını toplarım... :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4876
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.