ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Öss taban sıralamaları?

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

fanfan
fanfan
Arkadaşlar bildiğiniz üzere öss sonuçları bugün açıklandı. Ancak puanlarla sıralamalar geçen senekilere göre oldukça farklı.Ben de internette araştırma yapmama rağmen geçen sene bölümlere göre en son giren öğrencinin Türkiye sıralaması ile ilgili bilgi verilen bir siteye rastlamadım.Eğer bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.Arkadaşlarımdan bazıları beklediklerinden düşük puan aldıklarını görünce çok üzüldüler ama neredeyse 30 puanlık bir fark söz konusu,bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum:))))
18 Temmuz 2006 13:08   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
Ya her üniversitenin yok valla şahsen ben sadece Odtü'nünkini buldum ama arkadaş tm dolayısıyla hukuklara falan bakmak istiyoruz,her üniversitenin sitesinde var olan taban puanlar.Bizin en son girenin sıralamasına hadi bilemediniz yüzdelik dilimine ihtiyacımız varr
18 Temmuz 2006 13:15   mesajın adresini al  

kluge
kluge
ya yüzdelik dilimleri biliyorsun geçen sene tercih yapan kişi sayısını da biliyorsun böyle o yüzdelik dilimle kişi sayısını çarparsan bulabilirsin diye hesaplamıştım ben girdiğim sene
18 Temmuz 2006 13:24   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
Neyse arkadaşlar teşekkürler...Ben araştırmama devam ediyim...
18 Temmuz 2006 13:27   mesajın adresini al  

sweetest goodbye
sweetest goodbye
yaa ewet arkadaşlar bu büyük bi sorun kuzenim sınawdan çıktı we puanını 325 hesapladı ama gelen puan 297... yani bu seneki tercihleri yüzdelik dilime göre mi yapıcaz? yadaa geçen seneki sıralamalara göre mi? nası olcak bu iş?
18 Temmuz 2006 13:45   mesajın adresini al  

biyolokum
biyolokum
bende az önce şu cümleyi duydum haberde 10 kişi yanlış yapmadan full çıkarmış yuhhhhhhhh dedim tebrik etmek istemıorum:D
18 Temmuz 2006 13:50   mesajın adresini al  

meybuz
meybuz
sefa boyar o,ben de merak ediyorum -45 yaptı mı yapmadı mı diye.
18 Temmuz 2006 14:13   mesajın adresini al  

clementine*poh poh
clementine*poh poh
arkadaşlar ben şöle duydumkii sıralamaya göre tercih yapılmalı çünkü kabaca 25-30 puan az görünüo geçen yıldan.. üzülmesin yavrucaklar boşuna yanii herşey yolundaa :)
18 Temmuz 2006 14:18   mesajın adresini al  

messe
messe
her zaman olduğu gibi türkiye derecelerine bakacaklarr
19 Temmuz 2006 10:43   mesajın adresini al  

comandante
comandante
7000 kişi matematiği full yapmış Ne bu bea 2kere 2'yi mi sordular bu sene bi tek.
19 Temmuz 2006 11:18   mesajın adresini al  

meybuz
meybuz
sefa boyar öss puanını öğrenememiş internetten o yüzden daha kesin bir şey yok.tc kimlik nosunu yazınca bir şey çıkmıyormuş.
19 Temmuz 2006 11:24   mesajın adresini al  

bora
bora
290 sözel puano iyimidir şimdi...
20 Temmuz 2006 04:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008