ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
wikipedia'da istanbul hakkında yazılanları incelerken "Prominent Istanbulites" adında bir liste ilgimi çekti, paylaşmak istedim.
wikipedia, bağımsız bir ansiklopedi ve her milletten insan tarafından okunuyor, yani herkese pratik bilgiler verme amacı taşıyor. böylece çeşitli sektörlerden en önemli "istanbullu"ları koymuşlar. yorumlarınızı alalım..
18 Temmuz 2006 01:14
kretzsche
Prominent Istanbulites
* Ahmet & Nesuhi Ertegün, Founder of Atlantic Records and the legendary New York Cosmos.
* Ajda Pekkan, Singer
* Arif Mardin, Musicproducer
* Arto Tunçboyacıyan, Musician
* Aziz Nesin, Novelist
* Barış Manço, Musician
* Daron Acemoğlu, Economist
* Fatma Girik, Actress
* Halide Edip Adıvar, Novelist, Politician
* Hedo Türkoğlu, Basketball Star
* Hülya Koçyiğit, Actress
* Müjde Ar, Actress
* Pekinel sisters, Pianists
* Recep Tayyip Erdoğan, Prime Minister of Turkey
* Semiha Berksoy, Opera singer
* Sertab Erener, Singer
* Ara Güler, Photographer
* Orhan Pamuk, Novelist
* Vedat Tavsanoglu, Electronic Engineer and future president of the IEEE
* Arto Tunçboyacıyan, Musician
(wikide bizden olup da gereksiz işler yapan bi sürü insan var, o kadar kişi dururken sırf ermeni asıllı diye arto tunç u bu sayfaya koymak ne garip bir millet olduğumuzu gosterir...wiki kurulduğundan beri saldırı altında olsakta kendi kendimize saldırmaktan hala vazgeçemiyoruz..system of a down gibi Türk karşıtı bir muzik grubuyla düet yapmış biri bu sayfada olamaz, sayfa düzeltildi..)
* Arif Mardin, Musicproducer
rahmetli arif mardin istanbul doğumlu olsada Türk müziğinin gelişmesi için herhangi bir katkıda bulunmamıstır zaten hayatının buyuk bolumunu istanbul dısında geçirmiştir, arif mardin dünyanın onde gelen muzik produktorlerinden biri oalbilir ama istanbulla ne gibi bi ilgisi var anlamış değilim
bunlar dışında gayet iyi bir liste, ama tabiki yetersiz
18 Temmuz 2006 01:49
kretzsche
yorumların için sağol ben de provoke etmek istemediğimden belirtmemiştim ama bu iki ismin listede ne aradığını merak ettim. kendileri hakkında çok bilgim yok çünkü
18 Temmuz 2006 01:50
kretzsche
bir de daron acemoğlu ve vedat tavşanoğlu'nu da bilmiyorum
18 Temmuz 2006 01:50
comandante
Karadenizli RTE olduktan sonra Arif mardin milyonlarca defa hak ediyor o listeye girmeyi Cenazesine bile dünyanın dört bir yanından insanlar akın etti. Nur içinde yatsın
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4825
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.