ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > beni değiştiremezsin,ben böyleyim diyenler...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

tine®©in
tine®©in
walla duruma bakar, tutup benden kişiliğimi değiştirmemi isterse biri havasını alır biraz zor, yada inandığım bir düşüncemi sağlam argümanlar sunmadan değiştirmem-gerçi sunsada değiştirmem:) ama ne biliim giyim tarzı dinlediğim müzikler bazı davranışlarım değişebilir, adaptasyon birlikte yaşamanın gereklilikleri filan ama biri ısrar ediyorsa niyetim varsa bile değişmem:) inadım inattır yane
25 Aralık 2006 10:33   mesajın adresini al  

öcüüüüü
öcüüüüü
ben değiştirmiorumm..kimse de beni değiştirmesin..

güç sawaşı diil ki bu:)
25 Aralık 2006 11:32   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
parmak kaldırsın..
25 Aralık 2006 11:45   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
sanırım ben de onlardanım..aslında bazen ben de kendimden memnun diilim..=((
değişmeye calışıyorum ama o kadar kolay diil..
hem bunu yapacaksam bile kendim için yapmak isterim..başkası istedigi için diil..
zaten başkası derse ters teper inadına yapmam..:S
25 Aralık 2006 12:16   mesajın adresini al  

ayd
ayd
insanlar tamamen değişmezler!bu bir genel yargıdır,sadece bazı huylar edinebilirler,bazı şeylerin dozunu azaltabilirler ama köklü bir değişimi zaten hangi aklı yerinde zat ister ki karşısındakinden????

Değişmek:Başka bir biçim veya duruma girmek, tahavvül etmek....yani kendin olmaktan çıkmak.bence kimse kolay kolay bu duruma girmez.
ancak;
bir POLİTİKACI olma niyetindeyseniz yukarıda yazdığım değişmek kavramını yakalamak zor olmayacaktır...
25 Aralık 2006 12:45   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
bi insan 7sinde neyse 70inde de odur..
25 Aralık 2006 13:14   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
cık. gelişim için değişim şarttır. her insan değişir, ama farkına varamaz, aynı kaldığını düşünür. hayat herkesi değiştiriyor. kimi zaman hızlı, kimi zaman yavaş. ama değişim insanın doğasında vardır, ve inkar edilemez bir gerçektir. en katı görüşlülerde bile ufak da olsa değişim oluyor.
25 Aralık 2006 13:18   mesajın adresini al  

mhd...
mhd...
bende değişmicekler arasındayımm heralde babam bile değiştiremediğine göre :p
25 Aralık 2006 16:56   mesajın adresini al  

sarı
sarı
allah onların başına kendileri kadar taş düşürsün...sinirlerimi bozuyolr...
25 Aralık 2006 21:56   mesajın adresini al  

diyalog
diyalog
Kişi değişir mi ? Kesinlikle hayır.. Seven insan değişir diyenlere gelince. Bence insan karşıındakine verdiği değerden dolayı kendisinden ödünler verebilir. Ben değişirim diyenlerin karakter analizini yaptığınızda zaten onun karakterinde değişime uygunluk olduğunu görürsünüz ki aslında o da özünde budur. Yine değişmemiştir. Kendisini sergilemiştir. Zaten seven insan karşısındakini bir bütün olarak kabul eder. Benim her davranışımı seveceksin diye bir tutum söz konusu olamaz.
28 Haziran 2008 17:25   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
ne değişcem ya....
28 Haziran 2008 17:27   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
bu başlık böyledir değişmez..
28 Haziran 2008 17:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008