parcacık bombardumanına tutup mutasyona ugratcaksın.. bakalım deişio mu deişmio mu:P
parcacık dediim terlik taş ayakkabı diil
17 Temmuz 2006 16:44
gösde
hımm hiç denememiştim :)) mantıklı geldi
17 Temmuz 2006 16:45
alice kendi aleminde
:)
17 Temmuz 2006 16:47
kluge
bence değişilmez yani huylu huyundan vazgeçmez sadece sana göstermez o kadar :) yani değişmesini istediğin kişiyi o davranıştan vazgeçiremezsin ama en azından daha dikkatli olmasını yani senin anlayışla karşılayabileceğin kadar dikkatli davranmasını sağlayabilirsin ama onun dışında öz huyları değişmez .. tabi bide bazı insanlar var ki sırf gıcıklık olsun diye istediğin hiçbişeyi yapmazlar ben değişemem beni böyle kabul et derler ki işte öylelerini boğazlamak lazım zaten
17 Temmuz 2006 17:49
resatcalislar
"kimse kimseyi değiştirmesin, kimse kimseye karışmasın, herkes kendini yaşasın, kendi doğrularını yaşasın" gibi bir anarko-bireyci tavır almaya çalışan kişiier var.
bu söylem teoride şık olsa da reel hayatta hepimiz sürekli birbirimizi değiştirmeye ihtiyaç duyuyoruz. sürekli kendi doğrularımızı, kendi tavırlarımızı karşı tarafa empoze etmeye ihtiyaç duyuyoruz.bence bu o kadar da saçma bişey değil.
hatta belki de bütün hayat insanların kendi tavırlarını ve tercihlerini karşı tarafa empoze etmeye çalışmalarından ya da bir diğer ifade ile söylemek gerekirse karşı tarafı değiştirmeye çalışmalarından ibaret. çünkü insan doğası böyle.
evet hayat bir savaş. herkesin karşı tarafı değiştirmek için kastığı bir savaş. ve böyle olması gerekli.
17 Temmuz 2006 18:29
dogujan
ya ban diolar ki askere giidnce akıllanırsın ne alaka ya bugüne kadar kimse yapamamışsa bundan sonrada olmasssss
17 Temmuz 2006 18:50
christİne daae
her ne kadar ugrassakta kimse degismiyor ve ne kdar ugrassamda bende degisemiyorum
17 Temmuz 2006 21:48
erdinç
değişmem diyen sallamış olur, değişmiyorsa bir sorun vardır zaten.
17 Temmuz 2006 21:59
christİne daae
yo sallamıyorum degismeye calıstım ama bi yerde patlak veriyor kisilik
17 Temmuz 2006 22:00
comandante
Sadece sevdiğim için değişirim Hiç öyle kasıntılığım yoktur yani.
17 Temmuz 2006 22:07
aburcubur!
değişmez kimse sadece karşıdakinin istediği gibi davranır ve anlaşmazlıklar başlayınca o değişti die sandığın özellikler bi yerde patlak verir. bu yüsden değiştirmeye çalışmak yerine olduğu gibi kabullenmeye çalışmak daha güzel olur...
17 Temmuz 2006 22:34
bbaykul
Önce şöle bi dinlerim neden değişmeliymişim diye,sonra baktım saçmalıyor eminmisin derim ewet derse sana ileriki mücadelelerinde başarılar dilerim diyip arkama bakmadan uzaklaşırım,anlarsa ne ala.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4816
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.