ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  Cep Telefonu arızaları

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

polair
polair
Arkadaşlar başınıza gelen cep telefonu arızalarını ve çözümlerini yazarsanız mütehessir olcam...Nasıl oluo? Bi sabah kalkıosunuz ve telefonunuzun ekran rengi solmuş sanki çamaşır suyu değmiş gibi...fikirlerinizi bekliyorum...
~ 775 gün   mesajın adresini al  

nefertari
nefertari
benimkinin tuşları takılıyordu, kendi kendine msj göndermeler, ekran kitlenmeler vs.. serviste güya yaptılar, 1 saat sonra tekrar bozuldu, her seferinde tekrar yapalım tekrar yapalım dediler.. aylarca salaklıkları yüzünden telefonsuz gezdim çok gzl bir duyguydu.. en sonunda adamlara gittim kızdım bana yenisini vereceksiniz dedim ve yeni telefonum geldi birkaç güne kdr.. çıkardığım cıngar sonucu ailemin de takdirini kazandım, bunu da kullan 1 yıl eskittikten sonra, bozup yenisiyle değiştirirsin sen diyorlar =)

tbc
tbc
100 kiloluk bi ayıyla pogoya girince ekranı içerden kırılıyo. 130 milyona yapıyolar. Garantisi bozuluyo. Çok kötü bişi cep telefonu arızası.

suit up people!!
suit up people!!
benim telefonumun ekranı da kapağını kaydırdığımda birden gri oluyo, bende tamamen kapatıp açıyorum, düzeliyo... bi de çantamda üstüne sıvı sabun dökülmüş ama hiç bozulmadı işte, misler gibi kokuo öyle...

üstteki
üstteki
arada bir kendi kendine kapanıyor meret..
~ 774 gün   mesajın adresini al  

mhmtdrsn
mhmtdrsn
YAKLAŞIK BİR SENEDİR 6300 KULLANIYORUM.TELEFONDA SON ZAMANLARDA KISA SÜRELİ DONMALAR OLUŞUYORDU. GEÇEN GÜNDE TELEFONUM KAPALIYDI AÇTIM 2 DK SONRA DONDU YİNE , AÇILMASI SAATLER SÜRDÜ.BU OLAY SÜREKLİ TEKRARLANIYOR NE YAPABİLİRİM???

TELEFON HAFIZASI DOLU OLDUĞUNDAN OLABİLİR Mİ??

mhmtdrsn_liseli@hotmail.com

ACİL YARDIM LÜTFEN...
~ 18 saat   mesajın adresini al  

wahshe
wahshe
titreşimim bozuldu :((
~ 18 saat   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008