ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > ümit milli basketbol şampiyonası

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

erdinç
erdinç
Bizimkiler çok iyi gidiyordu. Rusyaya tosladılar. Güzel bir şampiyonluk bekliyorum onlardan.
16 Temmuz 2006 22:25   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Yarın ki İtalya maçına bilet aldım Varmı kantinden başka gelen 1 hafta sonr ilk kez evden dışarı çıkacağım heyecanla bekliorum
17 Temmuz 2006 23:59   mesajın adresini al  

jumbo
jumbo
Türk basketbol tarihinde 79 jenerasyonundan sonraki en iyi basketbolu oynayan bu ekip(Gerçi onlardan daha başarılı olabilirler sonuçta 3 senedir final oynuyorlar), evsahibi avantajıyla şampiyonanın sırbistan(ve karadağ) ile en büyük favorisi olarak gösteriliyor. Son 3 finalde de maçlarda oynayamayan özbek asıllı ersan ilyasova'nın da katılımıyla birincilik kürsüsüne çıkmamız bu sene çok uzak durmuyor.

2010'da ülkemizde düzenlenecek olan dünya şampiyonasında hidayet ve mehmet okur'lu (Tanjevic'in gitmesi halinde) 79 jenerasyonunun (ki o zaman 31 yaşında olacaklar), avrupa şampiyonasında mücadele eden 87 jenerasyonuyla birleşimini izlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum:)))
19 Temmuz 2006 11:11   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Ne maçtı akşam ki be. Biletler çok ucuz bu akşam bi daha gideceğiz. Bi de gitmek isteyenler bileti erkenden alın maçtan 2 saat önce bilet bulunamıyor
19 Temmuz 2006 11:16   mesajın adresini al  

erdinç
erdinç
bizimkiler yine çok üstündü. Artık oyuncularımızın yaşlarının küçük yazdırıldığından şüphelenmeye başladım. Bu seviyede oynadığımız herhangi bir takım oyunu hatırlamıyorum.

serhatın muhteşem pası ve ersanın penetresi sonucunda gelen alley oop da şüphemi artırmaktan başka bi işe yaramadı.
19 Temmuz 2006 23:38   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Harika bir maçtı ya Tribün desteğiyle birlikte coştu bizim çocuklar Cenk Akyol ve Semih galibiyetin mimarları Yalnız bizim maçtan önce oynanan İtalya - Yunanistan maçında İtalya en az Türkiye kadar desteklendi onlar da şaşırdı bu desteğe ama karşılarındaki Yunanistandı yani biz onlara destek değil Yunana köstek olduk. Ve ve ve Kaan Kural'la tanıştım adam televizyondandakinden de iri. Bol bol fotoğraf çektirdik Çok hoş biri Bazıları gibi kasıntılığı yok adamın
19 Temmuz 2006 23:44   mesajın adresini al  

jumbo
jumbo
ve beklenen gün geldi çattı. son 3 senedir final oynayan bu jenerasyon(86-87) daha önce iki kere finalde kaybettiği ve bu turnuvanın da nağmağlup ama kötü basketbol oynayan takımı sırbistan(ve karadağ) ile bir kez daha final oynayacak. moral motivasyonun yerinde olduğunu dünkü slovenya maçında da gördük.

bu arada fırat kaan'la geçen sene ben de tanışmıştım. bayanlar avrupa basketbol şampiyonasında, hatta 3 gece üst üste kordonda biz içerken o yemek yiyodu:) galiba içki şişmanlatıyo diye içmiyor. ayrıca ben hayatı bu kadar basketbol olan bir insan görmedim adam herşeyi biliyor, bildiğiniz bütün basketbolcular hakkında bir anısı var. en güzel lafı da kendisi söyledi bu konu hakkında: ben basketbolu seviyorum ve bu işten para kazanıyorum. bundan daha güzel birşey olmaz...
23 Temmuz 2006 15:35   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Sıra Sana Geldi SIRBİSTAN
23 Temmuz 2006 18:01   mesajın adresini al  

comandante
comandante
İşte Gerçek 12 Dev Adam

Onat Akiş
Semih Erden
Can Altıntığ
Cenk Akyol
Ersan İlyasova
Berent Kavaklıoğlu
Serhat Çetin
Engin Bayav
Ömer Aşık
Cemal Nalga
Oğuz Savaş
Hakan Demirel

23 Temmuz 2006 18:18   mesajın adresini al  

jumbo
jumbo
ya aslında onat'ın yerine sakat olan mehmet yağmur oynayabilse daha iyi olurdu diycem ama imkan yok bundan iyisi yok çünkü. walla bu kadroyu bozmadan japonya'daki dünya şampiyonasına götürsek süper olurdu.
23 Temmuz 2006 19:51   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Tabii ki kadroya İbrahimi de eklemek lazım bi ağabey olarak kalan kadroyu bozmadan direkt Japonya. Bu çocuklar Mehmetlerden Hidayetlerden daha haysiyetliler. Milli formayı gururla taşıyorlar.
23 Temmuz 2006 21:02   mesajın adresini al  

alfonso
alfonso
super bi geri dönüş yaptık takım.. haydi aslanlarımm
23 Temmuz 2006 21:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008