cankan mı ne öle 2 tip varya garip giyinimli onlar,doktor bilal aLdo tarzı tipler,ismail yk,kibariye güllü say say bitmezzzz
7 Kasım 2005 19:47
alibaş
ben de
7 Kasım 2005 19:54
nefertari
bulent ersoy
7 Kasım 2005 19:56
adriatic
kelime "irenmek" olunca kimseden "irenmiyorum"..ama sevmediğim "şarkıcılar" var elbette..
7 Kasım 2005 19:56
damla
cankan,ismail yk ve tüm arebeskçiler (ibo hariç:))..uzar gider alsındaaaa da sayamıcam şimdi:)
7 Kasım 2005 20:03
cag
arkadaslar hepinize katılıyorum...
bunların yanında belki tepki toplıycak ama İBO,seda sayan vs leri de sevmioyrum
7 Kasım 2005 20:09
celine
doğuş, davut güloğlu.......
7 Kasım 2005 20:31
lumbri
Barbaros Hayrettin . ben sizin babanızım adlı şarkısının klibini www.klipler.gen.ms den indirmenizi tavsiye ederim
7 Kasım 2005 21:20
yasin altunkaynak
yıldız tilbe
i. tatlıses
petek dinçöz
7 Kasım 2005 21:33
elif
Nedense birden içimden İsmail YK teroruuuuu diye isyan etmek geldi... :D
8 Kasım 2005 20:49
şekip
Hepsi'ne kalkan eller kırılsın. Hepsi de süperler, hepsini de ayrı seviyorum. Önüme koysalar yerim Alimallah!
9 Kasım 2005 05:12
eda
ıssız adaya "ıs" götürüp sarışını kapan mahzun kırmızıgül ve de ivrenç şarkıları yetmezmiş gibi bi de ivrenç diziler çevirip zapping parmağımı kaslandıran alişanı da eklemeyi kendime bi borç bilirim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/479
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.