Evet, basında en cesaretli o. Çıkalım dışarı, iyi bir vatandaşımızı çevirelim muhabbet etmeye başlayalım, o da aynı şeyleri söyler ama. Demek istediğim az biraz daha cesaret... Ağlamak değil.
9 Mart 2007 14:17
€ponin
banshee demis ki:
biraz insafsız bi cümle olmuş bence sky türkteki programına daha dikkatli bakmanı ya da dinlemeni rica ederim. türkiye'deki gerçek entellektüel bikaç isimden biri... at gözlüğüyle hayata bakmıyor yane
Türkiye'de bir kere entellektüel diye tanımlanan bir kesim yalandan dolandan ibaret, ve kalkıp da gerçek entellektüel hiç diyemeyiz. İnsafsız cümlem yerindedir.
Cesaret dediğimiz... Bu adamın azıcık cesareti vardır zira diğerlerinin hiç yoktur. Bu bille büyük bir adımdır. Vatan için ağladığını gördüm 1 ay önceydi galiba, bir programda. Tamam sivri dili var, tamam sağ siyasete söven birisi ama o kadar. Vatanını sevdiğine inanıyorum ama o da ağlamaktan başka birşey yapmıyor. Yapamaz ki. Azıcık cesaretli o.
Azıcık yetenekli dedim. Tanımlamaları, betimlemeleri güçlü. Ağdalı dile kayma çabası yok, ne anlatmak istiyorsa onu anlatıyor. Eeee Türkiye için yeterli zaten azıcık yetenekli olması.
bunlar tamamen senin görüşlerin katılamamakta ısrar ediyorum. bu kadar sağır ve dilsizin arasında bişeyleri görebilecek ya da memleketnin dertleriyle dertlenebilecek bir adamdan bahsediyoruz. yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim lüffen. ayrıca en azından hiçbişey yapamıyosa safını belli ediyo. benden daha iyi düşünenler var demiyo. bizde kafasını çıkaranı ilk biz alaşağı ederiz yani bu kadar cesaret bile küçümsenecek bişey değil
9 Mart 2007 17:26
narrative
ben onu okudukça ağlayasım geliyo.. acaba izledikçe duygulanıyorm o mu etkiliyo.. leman da karınca duası gibi yazılarını sıkıya sıkıya takp ettiğim zamnnarın gözlerm üzrnde hatrı sayılır etkisi olmuştr.
20 Haziran 2007 11:09
kopru6
dediği her söze gözüm kapalı imzamı atarım. şu sıralar takip ettiğim tek yazar. Karanlığa okunan ezanları herkese tavsiye ederim. Uslubu müthiş :) adamım ya.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4754
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.