ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > Nihat Genç

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

ramon.
ramon.
12 Ekim 2006 16:08   mesajın adresini al  

kronik vaka
kronik vaka
adam çoğunlukla doğru konuşuyor videolarını izledim yazılarının da bir kısmını okudum yalnız benim dikkatimi şu çekti. adam kartel medyasına resmen sövüyo ama akşam gazetesinde yazıyo. burada ben bir tezatlık gördüm açıkcası. bu ve bunun gibi bazı tezatlıklar mevcut kendisinde. yani bazı sözleriyle eylemleri uyuşmuyor bana göre. tüm bu tezatlıklara rağmen birçok aydın diye geçinen insandan daha cesur ve gerçekçi geliyor bana. ayrıca şu da var bu adam Türkiye'de yargı önüne en çok çıkan kişiymiş..(tersi zaten tuhaf olurdu:P)
16 Ekim 2006 17:35   mesajın adresini al  

....
....
şuan Nöbetçi Yazılar adlı kitabını okuyorum.daha kitabı yeni aldım 48.sayfasındayım..Bitirmeden tavsiye edebilirim okumayanlar için.Sürekli takip ettiğim, yazar kişiliine ve engin bilgisine saygı duyduğum bir yazar.
12 Aralık 2006 10:17   mesajın adresini al  

mezo nuko
mezo nuko
kitabını okumadm daha ama internet ve tv den takip halindeym
youtube a bakın 3 kasım fıkra show vidyosu çok ii:)))
13 Aralık 2006 22:42   mesajın adresini al  

mezo nuko
mezo nuko
bu arada nihat genç'in çok begendiim bi özelligi de belli bir siyasi partiye ya da kıma silahşörlük yapmaması
kimseye baglı diil
ne düşünüp ne hissediyosa onu diyo..
taktir edyorm....
13 Aralık 2006 22:44   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila
anLaşıLması gereken bi insan.
sade bi kişiLik.
gerçek bir Türk......
13 Aralık 2006 23:03   mesajın adresini al  

qrshat
qrshat
Doğu neresi diye sorduklarında el kaldırdım ve batının bombası nereye düşüyorsa doğu orasıdır

Nihat Genç
27 Aralık 2006 19:45   mesajın adresini al  

€ponin
€ponin

biraz insafsız bi cümle olmuş bence sky türkteki programına daha dikkatli bakmanı ya da dinlemeni rica ederim. türkiye'deki gerçek entellektüel bikaç isimden biri... at gözlüğüyle hayata bakmıyor yane

banshee demis ki:

sadece azıcık cesareti ve azıcık yeteneği var. Abartılıcak bir isim değil.

8 Mart 2007 23:49   mesajın adresini al  

geronimo
geronimo
yakında ünivesiteye gelecek..kaçırmamak lazım..
9 Mart 2007 12:02   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Azıcık cesaret mi? Azıcık yetenek mi?

Yetenek katsayısını bilememe edebiyattan o kadar anlamam. Kendisi benim sürekli yazılı-görsel basın ve yayınlar da takip ettiğim, bir kaç kitabını okudğum yazardır.

Çok derin konuların üstüne gitmiştir. Can dündar banka hortumcularına 1 kelime bile yazamazken(ki hala yazmamıştır.) nihat genç onların suratlarına tükürüyordu yazılarında...
9 Mart 2007 13:09   mesajın adresini al  

banshee
banshee
biraz insafsız bi cümle olmuş bence sky türkteki programına daha dikkatli bakmanı ya da dinlemeni rica ederim. türkiye'deki gerçek entellektüel bikaç isimden biri... at gözlüğüyle hayata bakmıyor yane

Türkiye'de bir kere entellektüel diye tanımlanan bir kesim yalandan dolandan ibaret, ve kalkıp da gerçek entellektüel hiç diyemeyiz. İnsafsız cümlem yerindedir.

Cesaret dediğimiz... Bu adamın azıcık cesareti vardır zira diğerlerinin hiç yoktur. Bu bille büyük bir adımdır. Vatan için ağladığını gördüm 1 ay önceydi galiba, bir programda. Tamam sivri dili var, tamam sağ siyasete söven birisi ama o kadar. Vatanını sevdiğine inanıyorum ama o da ağlamaktan başka birşey yapmıyor. Yapamaz ki. Azıcık cesaretli o.

Azıcık yetenekli dedim. Tanımlamaları, betimlemeleri güçlü. Ağdalı dile kayma çabası yok, ne anlatmak istiyorsa onu anlatıyor. Eeee Türkiye için yeterli zaten azıcık yetenekli olması.
9 Mart 2007 13:29   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Banshee en cesaretli o işte sen de söyledin mesajında...
9 Mart 2007 14:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008