ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Güncel polemiklerini bir kenara bırakarak,Nihat Genç bana göre son yıllarımızın en önemli deneme yazarlarından birisi.Leman dergisini takip etmiyorum ancak hemen hemen tüm kitaplarını okudum;merak ediyorum benden başka bilen-okuyan var mı forumda?
12 Temmuz 2006 22:37
meybuz
şaka olan nedir?Nihat Genç mi yoksa benim Nihat Genç'i okuduğumu buraya yazmam mı?
17 Temmuz 2006 20:38
halid e.a.&
olamaz mı dayı.hattı müdafa ile amerikan köpeklerini bir nefeste okudum.hiç kaçırmam.samimiyetine inanırım.inşallah mahçup etmez bizi günün birinde.
modern çağ filozofluğu yapmaya çalışmıyor.içinden geldiği gibi konuşuyor.her fikrine katılmıyorum ama iyi niyetli bir adam.değişik ekollerden etkilenmiş olması kişiliğini zenginleştirmiş.herhengi bir fikrin yobazlığını yapmıyor.fikirlerini ideolojilerin klişeleriyle değil aklı selim ile anlatmaya çalışıyor.
30 Temmuz 2006 22:33 ~ 7 Ekim 2006 22:17
arriba_arriba
Kitaplarını henüz okumadım,sadece SkyTurk ten takip ediyorum ve anladığım kadarıyla bu adam işi biliyor,gerçekçi ve hümanist...
20 Eylül 2006 15:55
halid e.a.&
www.nihatgenc.com
adresinden ulaşılabilir yazılarına
ayrıca google da aratırsanız video görüntülerine de ulaşılabiliyor.pek bi eğlenceli izlemesi.
7 Ekim 2006 22:25
halid e.a.&
izledik mutluyuz:))
8 Ekim 2006 03:56
ramon.
adam çok etkileyici konuşuyor..
RTE'nin 7 yıldızlı otelde kalması ve orhan pamuk davası hakkındaki konuşmaları harika..
ayrıca Ali Şeriati hayranıdır..
o yönden de severim kendisini..
11 Ekim 2006 02:53
banshee
sadece azıcık cesareti ve azıcık yeteneği var. Abartılıcak bir isim değil.
11 Ekim 2006 16:36
srknn
ben nihat gençi lemandanki yazılarından bu yana okurum ve çok içten ve hiç bir çıkarı olmadan konuşması bnce onu dinlemek ou okumak içn yeterli bir sebep olsa gerek ve sözünü yok şu patrona lafım dokunur yok buna lafım dokunur diye düşünmeyen bir adam takdir edilemesi gerekir bence
şuan Nöbetçi Yazılar adlı kitabını okuyorum.daha kitabı yeni aldım 48.sayfasındayım..Bitirmeden tavsiye edebilirim okumayanlar için.Sürekli takip ettiğim, yazar kişiliine ve engin bilgisine saygı duyduğum bir yazar.
12 Aralık 2006 10:17
mezo nuko
kitabını okumadm daha ama internet ve tv den takip halindeym
youtube a bakın 3 kasım fıkra show vidyosu çok ii:)))
13 Aralık 2006 22:42
mezo nuko
bu arada nihat genç'in çok begendiim bi özelligi de belli bir siyasi partiye ya da kıma silahşörlük yapmaması
kimseye baglı diil
ne düşünüp ne hissediyosa onu diyo..
taktir edyorm....
13 Aralık 2006 22:44
gaplumbaa
anLaşıLması gereken bi insan.
sade bi kişiLik.
gerçek bir Türk......
13 Aralık 2006 23:03
qrshat
Doğu neresi diye sorduklarında el kaldırdım ve batının bombası nereye düşüyorsa doğu orasıdır
Nihat Genç
27 Aralık 2006 19:45
€ponin
biraz insafsız bi cümle olmuş bence sky türkteki programına daha dikkatli bakmanı ya da dinlemeni rica ederim. türkiye'deki gerçek entellektüel bikaç isimden biri... at gözlüğüyle hayata bakmıyor yane
banshee demis ki:
sadece azıcık cesareti ve azıcık yeteneği var. Abartılıcak bir isim değil.
8 Mart 2007 23:49
geronimo
yakında ünivesiteye gelecek..kaçırmamak lazım..
9 Mart 2007 12:02
chris moltisanti
Azıcık cesaret mi? Azıcık yetenek mi?
Yetenek katsayısını bilememe edebiyattan o kadar anlamam. Kendisi benim sürekli yazılı-görsel basın ve yayınlar da takip ettiğim, bir kaç kitabını okudğum yazardır.
Çok derin konuların üstüne gitmiştir. Can dündar banka hortumcularına 1 kelime bile yazamazken(ki hala yazmamıştır.) nihat genç onların suratlarına tükürüyordu yazılarında...
9 Mart 2007 13:09
banshee
biraz insafsız bi cümle olmuş bence sky türkteki programına daha dikkatli bakmanı ya da dinlemeni rica ederim. türkiye'deki gerçek entellektüel bikaç isimden biri... at gözlüğüyle hayata bakmıyor yane
Türkiye'de bir kere entellektüel diye tanımlanan bir kesim yalandan dolandan ibaret, ve kalkıp da gerçek entellektüel hiç diyemeyiz. İnsafsız cümlem yerindedir.
Cesaret dediğimiz... Bu adamın azıcık cesareti vardır zira diğerlerinin hiç yoktur. Bu bille büyük bir adımdır. Vatan için ağladığını gördüm 1 ay önceydi galiba, bir programda. Tamam sivri dili var, tamam sağ siyasete söven birisi ama o kadar. Vatanını sevdiğine inanıyorum ama o da ağlamaktan başka birşey yapmıyor. Yapamaz ki. Azıcık cesaretli o.
Azıcık yetenekli dedim. Tanımlamaları, betimlemeleri güçlü. Ağdalı dile kayma çabası yok, ne anlatmak istiyorsa onu anlatıyor. Eeee Türkiye için yeterli zaten azıcık yetenekli olması.
9 Mart 2007 13:29 ~ 9 Mart 2007 13:31
chris moltisanti
Banshee en cesaretli o işte sen de söyledin mesajında...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4754
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!