ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaslar yurt disinda exchange programlarinda ne tur fund aliyorsunuz. amerika veya avrupa. farketmez. benim aldigim fund-tan acayip kesinti aliyorlar. sizde de oldu boyle birsey...
12 Temmuz 2006 21:25
denizhan
burstan söz açılmışken .. seneye erasmus hibesi dışında burs bulabileceğim yerler için tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur.
17 Temmuz 2006 09:37
aysdnz
evet erasmus'ta üçte birini kesiyorlar bursun, derslerin %70'ini geçmeniz gerekiyor o parayı alabilmek için. diğer exchange programlarını bilemiyorum ama...
5 Şubat 2007 20:40
thecoolhacker
ya bu erasmus için ne gerekli
19 Şubat 2007 10:33
_volkan_
Fransa ve Hollanda'ya gidecek arkadaslar, bilgi alabilirsiniz benden
28 Mayıs 2007 19:47
zingarina(sultanaz!)
arkadaşlar ben bu yılı erasmusla macaristanda geçirmekteyim,
seneye mezun olacağım için şimdiden master olanaklarını araştırıyorum,yurtdışı master için burs sağlayan bildiğiniz kaynakları yazabilir misiniz?
29 Mayıs 2007 05:42
viorith
nasıl yani kesiyorlar neyi nasıl neden kesiyorlar.hibeyimi kesiyorlar?birde şu 2,00ortalama tutturamazsan aldığın parayı geri ödüyorsun geyiği doğru mu?
aysdnz demis ki:
evet erasmus'ta üçte birini kesiyorlar bursun, derslerin %70'ini geçmeniz gerekiyor o parayı alabilmek için. diğer exchange programlarını bilemiyorum ama...
1 Temmuz 2007 10:46
luca leotardo
Erasmusta bursun %80 inin gitmeden veriyorlar kalan yuzde 20 is bitince:D
Bu arada yurtdisinda burslu okuyan aslan parcasi varsa helal olsun derim...
1 Temmuz 2007 12:19
esraa88
nerelerden burs alabilirim bu olanakları bilenler cvp verirse çok sevinirim.
cvplarınızı bekliyorum
9 Temmuz 2007 16:59
gingerelif
bu erasmu tan kesilen para ne oluo anlamadım ben :( burslu okuyanlar için mi söylediniz bunu... fazla bilgim yok yardım ederseniz sevinirim..
12 Temmuz 2007 20:37
cık cık
herkes soru sormuş ama cvp veren yok bide ben sormim bari
19 Temmuz 2007 16:46
luca leotardo
dayi oraya gidip ense yapma diye derslerin yuzde 80inin gecince paranin kalanini aliyorsun hani kalani is bitince derler ya iste aynen o hesap gidince ense yapma diyeee:D
gingerelif demis ki:
bu erasmu tan kesilen para ne oluo anlamadım ben :( burslu okuyanlar için mi söylediniz bunu... fazla bilgim yok yardım ederseniz sevinirim..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4751
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.