| |
salihzeki
|
bence amaç araç olursa çıkar ilişkisine döner,onunda adı arkadaşlık olmaz
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
salihzeki
|
aslıhan senn için kararmış kuzum
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
kimisi arac olarak kullaniyo
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
herkesi kullanmanin yolunu ariyanlar war
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
arkadaşlık coğu zaman için araçtır bana göre. çıkara dayalı olduğunu düşünerek böyle söyledim , daha fazla açmak gerekirse;
herşey 'ben' amaçlıdır yanında başka bir amaç olduğunu pek söyleyemeyiz istisnalar dışında. e hal böyle olunca 'ben' tabanlı amaç için araç diilmidir yani arkadaşlık?
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
burada bunun cok ornegi war turkiye boyle olmasin
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
sevinç çığılıkları bağırışmalar ve 'teşekkür' sesleri birbirine karışır..
:)
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
bunu samimi arkadaş ve samimi olmadığım arkadaş olarak ayırabiliriz
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
salihzeki
|
arkadaşlık çıkar içinse,bunda hiç bi iyi niyet olamaz.eğer ben arkadaşıma bi iyilik yapıyosanm ondan karşılık beklememki.iyilik yap denize at.
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
birazdan kadınlar ve trafik konusu açacam :)
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
meriç samimilik istemeden de ortaya cıkabilecek bir olaydır. çıkar sağladığın ve sağlamadığın diye bölelim dersek daha bi tencere kapak gibi olur heralde! tabi çıkar sağlamadan kimse kimseye slm vermez o ayrı..
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
iyi niyet olamaz derken kötü niyet de aramamak lazım bence salih. çünkü çıkar insanın bilinçaltındaki kararları da olabilir herşey olabilir yani..çıkar sağlamasan bile çıkar 'umut'ları vardır içinde farkında olmasan bile..!
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
bi gün hiç samimi olmadığın adam gelir senle samimiyet kurarcasına muhabbet ederse kıllanırsın.kıllanmaz mısın kazım?bu işte bi çıkar var dersin
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
kıllanmakla kalmam desem:))
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
peki ii bi arkadasınız ya da dostunuzla aranızdaki iletişim sadece onun istediği konulare üstüne kurulu olursa ( yani onun çıkarları üstüne without yours :P )
o ilişki nereye kadar gider??
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |