ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar okan buruk ve tolga seyhan artık cimbomdaa ben tolga transferini çok doru buluomm ama okan eski performansınıı gösterebilir mi bilmiomm siz ne diiosunuz
12 Temmuz 2006 12:49
üstteki
Hayırlı olsun diyorum..
Okan da Tolga da iyi transferler, milli takım düzeyinde oyuncular, faydalı olacaklarını düşünüyorum..
12 Temmuz 2006 14:47
bonaventure
alt yapı fabrika edasında çalışırkene. sağ kanada bir sürü slternartif varken çok gereksiz bi "o kan"sız transferine imza atılmış.tolga iyi oldu ama beleşe topçu işte daha ne...
12 Temmuz 2006 15:17
'' i l k o ''
hayırlı olsun da parayı nerden buldu gs ?
12 Temmuz 2006 18:34
aytac
hayırlı olsun gs li arkadaşlarım :)
12 Temmuz 2006 18:38
manas
okanı da aldı ya bu yönetim helal olsun iyice imarethaneye döndük sonunda...
Fatih akyel ve emre belözoğlu transferlerini de bekliyoruz en kısa zamanda başka galatasarayı satan varsa ben hatırlamıyorum onları da bir an önce kazandırsınlar takıma da başları göğe eğsin...
12 Temmuz 2006 22:48
ne alaaka
ya okan ı napçaz ya. hey allaım yarappim.gidenler çürüyünce geri mi gelcek hep.toplama kampı mı be burası.okan dan cacık olmaz bu saatten sora....
12 Temmuz 2006 23:24
emre
okan'a verilen tepki anlamsız hayırlı olsun... okan gs de oynarken neredeyse bütün sözleşmelerinde boş mukaveleye imza atmış bir adamdır galatasaraylılığını sorgulamak bize düşmez!ben çok başarılı olacağına inanıyorum 10 numara olarak kullanılabilecek kapasitede bir futblcudur. bu bağlamda galatasaraya faydalı olacağına inanıyorum...
13 Temmuz 2006 01:29
cenk_arkan1905
sevgili emre bi yere kadar sözüne katılıyorum evet gerektğinde galatasaray için boş mukaveleye imza attı,takım için canını dişine taktı ama..onu Okan BURUK yapan takıma tam tabiri ile kazık atan bir topçuyu hiçbir takım beğenmezken,eski formuna az bile yakın değilken yönetimin sırf gözboyamak için transfer olsun diye özellikle Geretsin istemdiği bir transfer yapması pek hoş değil cidden..ama sonuçta yapıldı umarım Galatasarayımız için eskisi gib çalışır koşar giyceği o asil formanın hakkını verir..eğer gerçekten bi Galatasaraylı ise bu yakışır ona..göreceğiz zamanla
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4739
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!