yani 100 kisiden fazla online insan war. forumlar islemio. tik yok kimsede.. neyse
18 Ekim 2006 01:31
gregory house
walla taner bilir :)
18 Ekim 2006 01:33
elif*
forumlarda ıs var :) ılgı cekemedı... demekkı
18 Ekim 2006 01:34
felrow
yok ya... olsa ben anlarim:)
18 Ekim 2006 01:36
pascalsalih
aşkı özledim ya saf aşkı ilk aşkı herşeyin anlamsız olduu güzleri özledim hem de çok o günler için herşeyden vazgeçebilrim 10 dakkalık tenefüste koşa koşa 8 katı inip yan binaya çıkıp 2 dakka görüp sora koşa koşa ders geç kalmayı özledim.okula giderken birisi için süslenmeyi serviste son kontroller yapmayı özledim heycanlanmayı özledim
18 Ekim 2006 01:39
pascalsalih
eskidendi çook eskiden hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken..harbi ya eskidendi yaşlanıoruz ve bu beni üzüo gerçekten hayat çoook boşş ya
18 Ekim 2006 01:44
pascalsalih
benim hala umudum war ya...
insanlar çok kötü yaaa düzgün kimse kalmamış nolcak şimdi biz de mi kötüleşsek?
18 Ekim 2006 01:50
pascalsalih
efsaneler ölmez şekil deiştirir.
bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak...
harbi efsane ya bence ii insanların bu efsaneyi yaşamaya hakkı war dierleri haketmio zaten
18 Ekim 2006 01:56
pascalsalih
amin... çok severim ya öle yaşlılar elele falan gezio ya çok hoş ya..maşşalah
18 Ekim 2006 02:05
bravado
eskı çağdaş ı cok ozledım...
18 Ekim 2006 02:17
e=m.c²
yav bi de çıplak ayakla halının üzerinde dolaşmayı özledim ben...:(
18 Ekim 2006 03:04
zehraaaaa
kestane yemeyi özledim
18 Ekim 2006 03:05
zehraaaaa
ben hayatımda hiç soba görmedim ki:) genelde dışarda satılanlardan yiyodum.ama sen kestane konusunda ustasın heralde soba falan...:)
18 Ekim 2006 03:08
bravado
ustalıga gerek yok kalorıfer veya dogalgaz yoksa soba kurdugunda odadan dısarı cıkınca kıcın dondugu ıcın senı odada tutacak bahaneler bulmaya calısıyosun ve aklına hemen bu gelıyo... :P
18 Ekim 2006 03:09
smirnoff
Çağdaşı
18 Ekim 2006 03:12
bravado
eywallah ferhatcım duygular karsılıklı ac su msnını de konusak...
bu arada zehra artık uzulmene gerek yok cunku evımde soba da yok yanı evımın her yerı soguk... :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4732
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!