ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  özlenilenler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

max.j.one
max.j.one
ali öle derlerse ben napacam yaa büssürü velet düşünsene ayy bana bişiler oluyooo:))
~ 780 gün   mesajın adresini al  

manas
manas
safiş seni de sustururum burçinide misafirsin özledik seni ondan sataşmıyom ama biter bu misafirlik

manas
manas
ersin boşver bana da boşgezenin boş kalfası diyecekler küçük veletler atama yok kimyaya gene

aleeea
aleeea
yok beaa bi kaşlarını çatarsın tmmdır mrk etme sen Ersin ..:P (o veletler kaş çatmadan fln anlamaz aslında beaa gerçekler acıdır ersincim .. ) .. :D

aleeea
aleeea
uheuehuh haklısın safiş yaa ...örtmen masası rakı masasına döner walla :D

max.j.one
max.j.one
beklerim safiş senin çocuuğa en kralını verecem sös ama sora benim çocuğa bişiler oluyo deme de:)))

queen of bongo bong
queen of bongo bong
kantıne bu aralargıremıorum pek okuldan dolayı haftada bı ıkı kez gırıorum,kantın muabbetlerını ve arkadaslarım burcuyu benguyu vs... ozluorum

aleeea
aleeea
oke o zmn bnde gönderirim ama ööle camdan sallandırmak fln gözümüzü korkutma Ersin .. :p

max.j.one
max.j.one
meltem birilerini özlemiş ama meltemi özleyen yok mu ki?

aleeea
aleeea
ehh safişş işin kötü yanı ülkenin geleceği o çockların elinde olcak .. düşünsene bi başbakan çıkıo o sınıftan .. :p

max.j.one
max.j.one
bilmem safiş ben tanımıyom

max.j.one
max.j.one
ali daha ne istiyon bee sende haaa başbakan benim sınıfımdan çıkacak daha iyiside olmaz zaten

aleeea
aleeea
bn de tanımıom biraz önce bi forumda kızdı bna onu biliom ama .. :d

manas
manas
kimyacı olurlar bırakın ya alkoller çok önemli konu

aleeea
aleeea
safişşcmm öle kızma deil yaa küçük bişi ;)
Ersin Örtmen ... ewet çocuklarrrr bakın ilerde biriniz bakan fln olursanız ilk işiniz tekel ürünlerine yüzde 80 civarında indirim yapmak olmalı .. ülkenin geleceği için bu şarrt....bgnlük bu kdr ders yeter... eweeeettt safişin çocuğu kalsın ona etüd yaptırcam ... (alininki sızmış ztn ..:P)..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008