önce beni o unplugged mekanda webcam ile öldüreceksin Bekir.. söz verdin.. onu bunu anlamam.. al götür beni oraya..
22 Temmuz 2006 04:02
abbas
Neyse ne kadar aptal olduğumuzu daha da piyasaya sürmeden.. Gerçi hatun milleti de sever bu muhabbetleri; ne de olsa onların da kafası bu yönde basıyor.
22 Temmuz 2006 04:03
tbc
arkadaşlar ikinizde de bi anlaşamama sorunu var.. ben burdan görüyorum olayı.. eheh.. gerginlik yok aslında yani..
22 Temmuz 2006 04:06
abbas
ehe ehe ehe diyerek uzatmıyorum :) rica sebebiyle
22 Temmuz 2006 04:08
abbas
Karnım acıktı; zeki kız yemek yapmayı bilmez o yüzden kaçarlar.. Özgür kızım ben tribine girerler
22 Temmuz 2006 04:10
tbc
çok önemli bi nokta bu bence Erdem.. zeki kız asi kızdır..
22 Temmuz 2006 04:11
abbas
Zeki kız trip kızıdır; zaten bi tribe girme potansiyelleri var bi de akedemik eğtimini alınca iyice bi kasılırlar..
22 Temmuz 2006 04:13
tbc
aslında ben kaçmam zeki bayanlardan.. aptallara hiç gelemiyorum çünkü sanırım.. tabi zeki bayan bulmak da baya bi zordur... oeh..
22 Temmuz 2006 04:17
luckybug
Olur mu ya...zeki olsun tastan olsun :)
22 Temmuz 2006 22:07
'' i l k o ''
zeki kadın + aptal erkek : ilişki ,
bence zeki erkek + aptal kadın : ? bu durumda kadın kacsın daha ıyı ;))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4723
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.