güzel olan hiç birşeyden kaçmam, öleceksem güzelin kollarında:)
isterse iq 1 milyon olsun olsun
(burda güzellik göreceli geyiklerine girilmeden söyliyeyim, bende onu kastettim)
11 Temmuz 2006 16:11
comandante
Zeki kadını bulsak kaçmayacağız da ya bu dünyada hiç yok yada bize hiç denk gelmiyo
11 Temmuz 2006 18:40
asanisimasa
yaa gercekten kim cikartıyo erkek zeki kadindan kacar diye .belki aptal erkek kacabilirde ben zeki kadin arıyorum zekiyim diye boburlenmiyorum ama belli bir seviyenin ustunde oldugumu dusunuyorum vede aptal kadına tahammulum yok.
zeki kadın+zeki erkek=mutluluk
11 Temmuz 2006 19:36
vay mr. andersen vay
ilişkiye bakısa gore değişir. evlenmekse maksat tabiki zeki kadın değilse zeki olmaması daha makbuldur.
11 Temmuz 2006 19:37
bravado
walla bence zekı kızların kahrını cekmek zor olur ve bu yuzden ısın kolayına kacan erkekler zekı kızlardan kacar ama bazı erkekler bu zorlukları cekmek zorundadır onlar erkeklerın arasında secılmıs yanı dıgerlerı ıcın kendını feda edenlerdır ıste onlar zekı kızlarla cıkarlar...
11 Temmuz 2006 19:42
queen of bongo bong
kendılerınden hangı konuda olursa olsun daha ıı bı karsı cınde tahammul edemedıklerı ıcın:p
11 Temmuz 2006 21:26
comandante
Zeki kadın yoktur, ondan daha aptal erkek vardır
11 Temmuz 2006 21:31
hazreti koray
zeki kadın nasıl denk gelmiyor size anlayamadım beyler, en aptal kadın bile, sırf detaycılık özelliğinden dolayı bile zekice gözüken dawranışlarda bulunur bence
11 Temmuz 2006 22:35
messe
y avallah bence erkek zeki kızdan kaçmazz niee kaçsınn zeki olsun salak olmasınnn:DD
12 Temmuz 2006 12:53
yasin altunkaynak
Walla, zeki olsun, salak olsun hiç farketmez, biz kaçmıyoruz,
mümkün mertebe kovalıyoruz
Ayrıca şu ana kadar, hiç zeki bi kadına rastlamadım,
hele hele, zeki kadından kaçan bi erkeğe hiç rastlamadım.
12 Temmuz 2006 14:32
üstteki
zeki kadın yoktur,az vodka vardır =)
bütün genellemeler yanlıştır ,Esra zeki olmasa kapımın önünden dahi geçemezdi =P o ne demekse artık =)
12 Temmuz 2006 14:35
alice kendi aleminde
evde kalmış zeki kadınların uydurduıgu bi palavradır belki:P
komplex yapıolardır.
kendi deikleri olsun istiolardır..
kadına hayatlarını paylaştıkları bırı dııl de ihtiyaclarını gıddrdıklerı ,yonlendırdıklerı vs vs süs bebek gozuylebakıolardır..
ve de zeki kadın suclu olduklarında tepelerine cıkar.. haddini bildidrri .. aptal kadın.. ya saçmalar kafanı şişirir çeker gıdeerrsın.. ya o hiç farketmez bişi demez.. kolay susar vs vs
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4723
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.