ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Erkekler neden zeki kadınlardan kaçar?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 217 - 228

süperiletken
süperiletken
13 Mart 2008 12:17   mesajın adresini al  

süperiletken
süperiletken
13 Mart 2008 12:19   mesajın adresini al  

sumud_
sumud_
öğğhh! bu ne yaaa midem ayaga kalktı allah erkeklere sabır versin yaa:)
13 Mart 2008 12:42   mesajın adresini al  

secret smile(: l
secret smile(: l
bu nee yaaa:/ ama nekadar kendileriyle barışıklar bi baksana helal wallaa..
13 Mart 2008 12:43   mesajın adresini al  

sumud_
sumud_
evet aslında kendilerini sevmeleri güsel bişi ama ben cok bakamıcam:(
13 Mart 2008 12:45   mesajın adresini al  

süperiletken
süperiletken
13 Mart 2008 12:50   mesajın adresini al  

mirşa
mirşa
mucize insanlarda göğüsleriyle bardak kıran kadın aklıma geldi...
13 Mart 2008 13:38   mesajın adresini al  

miss cellophane
miss cellophane
istediği sadece birkaç gecelik veya duygudan yoksun, öylesine bir şeyse, zekaya, akla, mantığa gerek yoktur tabi. hatta olmaması daha iyidir erkek için. çok kurcalamasın, şurda biraz güzel vakit geçirelim gitsin diye düşünürler muhtemelen. ama istenen şey daha farklıysa, o kadına kendi hayatında bir yer açmak istiyorsa, belki de hayatının en üst basamaklarından birine yerleştirmeyi düşünüyorsa o zaman durum faklılaşır. hayatının büyük bir kısmını onunla paylaşan, her daim yanında, yakınında olan, yeri geldiğinde sırtını dayayabileceği bir kadın olunca istediği, o zaman zeka çok çok önemli bir yere geliyor erkeğin gözünde. çünkü burada artık, sadece cinsellik falan filan değil arkadaşlık da giriyor işin içine. kendine dair, hayatına dair bir şeyler paylaşıyor o kadınla ve paylaşmak da istiyor. zeki olmayan bir arkadaş ne kadar makulse, bu durumda zeki olmayan bir kadın da o kadar makul oluyor erkek için. buradaki zekadan kasıt da bence, erkeğin paralelinde, onunla uyum sağlayabilcek kadar olandır. yoksa her erkeğin yanında süper zeki bir kadın felaket sebebidir. herkes dengi dengine yani..
bu arada, erkekler böyle düşünüyor diye bir iddiam yok ama böyle düşünebilme ihtimalleri var diye düşünüyorum.
16 Mart 2008 11:12   mesajın adresini al  

lts
lts
milena demis ki:
Sİzce erkekler neden zeki kadınlardan kaçar?
Bence ilişkiye 1-0 yenik başladıkları için ve aşağılık komleksine kapıldıkları içinn:)

zeki kadın diye bişey var mı yok mu tartışmayacam. ayrıca şu var erkekler zeki kızlardan kaçmıyor sadece çok saçma şeylere takılıyorlar. zeki takılcam diye saçma sapan şeylere takılıp kurallar koyuyorlar vs vs. çok saçma bir illişki ooluyor.

aptal kız da yoktur. sadece güven, bağlanma isteği, sadece bana baksın beni sevsin isteği vs vs bunlar var.

o zaman neden kızlar zeki erkekler yerine tipsiz ve salak erkekler' i tercih ediyor ? ya siz çok zekisiniz! ya da çok aptalsınız ! ya da biz çok salağız siz çok aptalsınız ?

bu sadece benim görüşüm kızlar iidir. ben hepsini severim.

çirkin kız da yoktur bakımsız kız vardır. Ruslarında dediği gibi çirkin kadın yoktur az vodka vardır.

aptal kadın yoktur, zeki geçinen salaklar vardır !
16 Mart 2008 11:46   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
adamın ağzına sıçıyolar da o yüzden..
çoğu erkek sarışınları neden daha çok seviyor sanıyosunuz ?
:)
16 Mart 2008 11:47   mesajın adresini al  

lts
lts
heheh bu arada sarışınlar aptal değil biliyorsundur.... o aptallık sadece marlin manro' da vardı. onun sebebi de XXX kromozonlarına sahip (süper dişi) olmasından kaynaklıydı. yani çirkin, sarışın ve aptal olabilrdi ama o güzel sarışın ve aptaldı.

yani XXX kromozonu taşıyan bayanlar da oluyor o aptallık. zaten nadir oluyor :D

ayrıca erkekler sarışın sever çünkü fizikleri çok güzel olabiliyor.

şahsen buğday ten ya da hafif çikolata gibi çok daha makbuldür :D
16 Mart 2008 12:00   mesajın adresini al  

aburcuburcu_
aburcuburcu_
cvbını onlarda bilmio ben çok sordum neden benden kaçıosunz? neden? dedim defalarca....
16 Mart 2008 12:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 217 - 228

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008