ya bunun sadece erkekler için olduğunu düşünmüyorum,insanlar genellikle kendilerinden zeki canlılardan korkarmış gibi geliyor bana,ha bazı kişilik bozukluğu olan insanlar aman benden süper zeki birini bulim kulu kölesi olim onun gibi hareketler gösterebiliyorlar ama saygı duymak lazım.
10 Ağustos 2006 22:34
gangster..
kacan cvp lasın bn kacmam sahsen
23 Eylül 2006 15:21
biyolokum
yalanlarını zeki kadınlar çözer de o sebepten... yada bahanelerini,tezlerini yok eder de o yüzden kaçarlar... uçarlar genelleme yapmıyorum ama
26 Eylül 2006 19:35
alice kendi aleminde
yamyammış zeki kadınlar
26 Eylül 2006 19:41
paranoyak
yok öyle kacma falan nerden cıkarıyorsunuz...
26 Eylül 2006 20:31
paranoyak
ya da olaya su sekilde bakalım: insan görmediği biseyden korkup kacabilir olamaz mı?ben,sen,o görmüs olabiliriz ama görmeyenler de var hem de sayıları sandığınızdan daha fazla :)
26 Eylül 2006 22:03
yagmur
Kendilerini zeki sandiklari icin.
29 Eylül 2006 01:31
gregory house
ama zeki kızlar benden kaçıyo noolcak
29 Eylül 2006 01:40
halid e.a.
valla zeki kadın bulsam atlarım.yapışırım yakasına bırakmam bi daha.yok öle bişey :D
29 Eylül 2006 06:54
mushroom
arkadaslar zeki kizdan kacan erkegin ne aradigi bellidir :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4723
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.