ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Sİzce erkekler neden zeki kadınlardan kaçar?
Bence ilişkiye 1-0 yenik başladıkları için ve aşağılık komleksine kapıldıkları içinn:)
11 Temmuz 2006 10:50
asanisimasa
ilişkiye kendileri yon vermek istedikleri için..
ben zeki kadın bulsam kacirmicamda nerdeee...
11 Temmuz 2006 10:57
asanisimasa
duygusal zekada belki ama analitik zekada asla...
11 Temmuz 2006 11:13
alfonso
erkeklerin zeki kadınalrdan kaçtığını da kim çıkardı. aksine zeki olsunlar da uyum içinde yaşayalım :)
11 Temmuz 2006 11:23
asanisimasa
ah be guzelim nerde oyle kadinlar ben kadını itmekten yoruluyorum. keske yakalamak icin yorulsam..:)
11 Temmuz 2006 12:08
esmzahunter
bence kadını zekisi makuldür ama cogu erkek farklı düsüncelere sahip oldukları icin zeki aklı basındaki kızdan kacınıyorlar
zeki kız=gözü acılmıs kız..
11 Temmuz 2006 12:14
'' i l k o ''
aptal erkek + zeki kadın = ilişki ,
zeki erkek + aptal kadın = hamilelik , bu yüzden :)
11 Temmuz 2006 12:36
zeynep
zeki kadını her bünye kaldıramz..ayrıca son yıllarda zeki olmayan kız sayısı artış gösterdgi için genel terch onlardan yana oluor...terch meselesi tabi bşi diemem ama asıl snr bozucu olan bu kızlr yüznden erkeklern bütn kızlara aynı gözle bakmaya başlaması...aslında onlar ne yapsın,HERKES AYNI HERŞEY AYNI!
11 Temmuz 2006 13:16
'' i l k o ''
zeki'den niye kaçıcaksın kı yanı,ınsan bulmaya calısıyor ama cok az,bulunca da gereksız zekı oluyor ne bılım oda fazla gelıyor.
aptalda olmasın tabı ama orta seker bısı olsun,fazla yormasın yeter.
11 Temmuz 2006 15:02
iksir
ya bu söylediğin cekilier bişi değil ya, ıyy aptal erkek mi? düşünsene her söylediğine alık alık bakıo:)
[quote=Ilkay Yüngül]aptal erkek + zeki kadın = ilişki ,
11 Temmuz 2006 16:02
'' i l k o ''
bence de ;)
11 Temmuz 2006 16:07
roland
güzel olan hiç birşeyden kaçmam, öleceksem güzelin kollarında:)
isterse iq 1 milyon olsun olsun
(burda güzellik göreceli geyiklerine girilmeden söyliyeyim, bende onu kastettim)
11 Temmuz 2006 16:11
comandante
Zeki kadını bulsak kaçmayacağız da ya bu dünyada hiç yok yada bize hiç denk gelmiyo
11 Temmuz 2006 18:40
asanisimasa
yaa gercekten kim cikartıyo erkek zeki kadindan kacar diye .belki aptal erkek kacabilirde ben zeki kadin arıyorum zekiyim diye boburlenmiyorum ama belli bir seviyenin ustunde oldugumu dusunuyorum vede aptal kadına tahammulum yok.
zeki kadın+zeki erkek=mutluluk
11 Temmuz 2006 19:36
vay mr. andersen vay
ilişkiye bakısa gore değişir. evlenmekse maksat tabiki zeki kadın değilse zeki olmaması daha makbuldur.
11 Temmuz 2006 19:37
bravado
walla bence zekı kızların kahrını cekmek zor olur ve bu yuzden ısın kolayına kacan erkekler zekı kızlardan kacar ama bazı erkekler bu zorlukları cekmek zorundadır onlar erkeklerın arasında secılmıs yanı dıgerlerı ıcın kendını feda edenlerdır ıste onlar zekı kızlarla cıkarlar...
11 Temmuz 2006 19:42
queen of bongo bong
kendılerınden hangı konuda olursa olsun daha ıı bı karsı cınde tahammul edemedıklerı ıcın:p
11 Temmuz 2006 21:26
comandante
Zeki kadın yoktur, ondan daha aptal erkek vardır
11 Temmuz 2006 21:31
hazreti koray
zeki kadın nasıl denk gelmiyor size anlayamadım beyler, en aptal kadın bile, sırf detaycılık özelliğinden dolayı bile zekice gözüken dawranışlarda bulunur bence
11 Temmuz 2006 22:35
messe
y avallah bence erkek zeki kızdan kaçmazz niee kaçsınn zeki olsun salak olmasınnn:DD
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4723
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!