biri tosun mu dedi==)))
nasıl bi alıntı yapmışsan artık..:)
evet efendim tosun dedim:D
11 Şubat 2007 22:56
mehmed
hiç farketmez yaa güzel olsun yeter bi de esmer sarışın hiç önemli değil benm olmadıktan snra..Ama illaki cvp kumrallar favorim:))
13 Şubat 2007 00:03
redeye
En çok beğenilen kız tipini yazıorm. Sarışın, düz uzun ince sık saçlı, koyu mavi cam gibi parlayan iri gözleri olan, kalkık küçük burunlu (hokka burun deriz biz buna), inci gibi düzgün parlayan dişeri olan, kalın dudaklı, 20-25 yaşlarında. 1.65- 1.70 boylarında 90-60-90 vucut ölçüleri hafif kalkık popolu ve yuvarlak hatları olan beyaz tenli, küçük el ve ayaklara sahip Avrupalı kız!
13 Şubat 2007 02:11
sekershey
valla arkadaşlar ben kumralım ama sarışında oldum esmerde oldum kızılda oldum ama kişiliğim hiç değişmedi bence kişilik en önemlisi o olmadıktan sonra paris hilton olsam ne olur??
13 Şubat 2007 05:27
sekershey
evvvvet katılıyorum kumrallar daha çekici oluo benim düşünceme göre
mehmed demis ki:
hiç farketmez yaa güzel olsun yeter bi de esmer sarışın hiç önemli değil benm olmadıktan snra..Ama illaki cvp kumrallar favorim:))
13 Şubat 2007 05:28
numenorean
oncelikle insan olsun da...digerleri cok farketmez...
illa sac rengiyse olay sac boyalari denilen seyler var artik :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4711
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.