ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Ee arkadaşlar, bu kadar yıllık ömrünüzde çözdünüz mü hayatın anlamını? :) En azından bir fikir edinmişsinizdir hayatla ilgili, nedir sizce hayatın anlamı?
6 Kasım 2005 17:43
beşiktaş
yagmurlu bir günde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı
bir anda tutuldum aşık oldum ben
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI
16 Kasım 2005 18:26
atalay
para, itibar, onur...
güç, iyi huylu güzel bir eş, hayırlı evlatlar...
hayatın anlamı bunlar
6 Kasım 2005 18:33
atalay
sağlık da var tabi
6 Kasım 2005 18:35
erkin
İyide Atalay, bunların tümünün bulunduğu insan sayısı yok denecek kadar az, o zaman dünyanın %99 unun hayatı anlamsız yani :)
6 Kasım 2005 18:46
erkin
Baya kafa yordum buna diyebilirim :) ama sonucu sormayın :P Mesela, kariyer, para, itibar desen, sonuçta, sen bunları yapana kadar zaten yaşın olacak 40-45, o yaşa kadar olmayacak mı hayatının anlamı? Yani eger gercekten kariyerin, itibarın, paranın üst düzeyini istiyorsak, hepimiz biliyoruz ki, bunları elde edene kadar, ot gibi yaşamamız gerek, sadece çalışma olmalı hayatımızda. Ee 40 yaşından sonrada ne kaldı geriye, hadi taş çatlasa sağlık sorunları olmadan bi 20 yıl daha. Peki o 20 yılda yapabilecekmisin gençliğinde yapamadıklarını.
6 Kasım 2005 18:53
erkin
Ya hayata bir kez geliyorum, sayılı günlerim var diyip eglenerek geçirsek ne olur. Eger baba parası varsa sorun yok gibi bence, ama herkeste o kadar şanslı doğmuyor ki, hadi üniversiteyi bitirene kadar yedin diyelim baba parası, ee sonra? Buda ne demek oluyor, 25 yaşına kadar yaşadın hayatını istediğin gibi yönlendirdin, ama sonraki 35 yıl? Ne yapacaksın o kadar zamanda?
6 Kasım 2005 18:57
nefertari
depresyona soktun beni
6 Kasım 2005 18:58
erkin
Yani ben hala bulamadım hayatın anlamını? İnsan bunaklık dönemini düşünürse mi daha öutlu olur yoksa gençlik döneminimi karar veremedim hala :)
6 Kasım 2005 18:59
erkin
Yok be salladığımdan deil Özlem, değiştirmiyorum gene hayatımı, bildiğim gibi yaşıyorum :) ama merakta ediyorum yani. Hangisi daha iyidir diye :) Gerçi insanın içinde bulunduğu durum her zaman daha önemlidir yani 40 yaşına gelince ya ben 20 li yaşlarımda çok eglenmiştim, hayatım çok güzeldi, şimdi o zamanki kadar eglenmesemde olur diyemezsin :) Demek ki her 40 yaşına gelmiş insan gibi bizde çok para kazanıp, dünya turuna çıkma hayalleri kuracağız. ( Kimi görsem orta yaşlı, yaşlı arası hepsi ole istiyo çünkü :P )
6 Kasım 2005 19:17
erkin
Çocuk çok şirin bu arada :P kardeşin mi?
6 Kasım 2005 19:18
exelon
onca filozof kasmış çözememiş hayatın anlamını..
anlamı aramaktansa hayatını yaşa daha iyi..
ayrıca iyi göreceli bi kavram,bu konuda başkalarından fikir almak bence pek akılcı bi çözüm olmaz..klişe bi laf vardır ama tekrar hatırlatalım
"carpe diem"
bu söz öbeğini anlamak içinde
(bkz: dead poets society) ya da (bkz: ölü ozanlar derneği)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/469
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.