| |
queen of bongo bong
|
bu kadınlar seytan mı da daha az acı cekıolar yoksa duyguları olmayan ınsan cesıtlerınden mı yoksa sız de benım gıbı genellemelere kıl mı oluosunuz ve ınat olsun dıe baslık acanlardan mısınız?
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
queen of bongo bong
|
daha güçlüdürler erkekler eziktir ondan,metreyle ölçtüm bu arada
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
asanisimasa
|
alakası yok erkekler duygusal gelişimlerini gec tamamlarlar da ondan. kadınlar ise daha once olgunlasırlar fakat olgunluk donemleri cok sancılı gecer kadının ergenlik doneminde duygusal bakımdan olgunlasmayan erkek olurken olgunluk doneminde bu sefer ilişkinin etkilerini uzerinden atamayan kadin olur ve bu o zamanlar daha fazla etkisini gosterir.
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
ma
|
biz mi daha aci cekioruz. ya duygusal olarak bakmazsak ise her ay 2 gun en azindan sadece bayan oldugumuz icin sancilar icinde kivranip aci cekioruz. dogum falan yapioruz. erkekler sadece sunnet olurlarken aci cekiorlar. ama duygusal olarak bence erkeklerden daha cokkkk aci cekioruz yine. yani ben en azindan benden daha cok aci ceken erkekle karsilasmadim. bu arada gucluyuz evet, ama ben icimde yasiorum hep. yani yine biz daha cok aci cekioruzz
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
asanisimasa
|
hoop askerligimizide unutma oda bir nevi alti aylık dogum sancisi en azından:)
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
ma
|
yaaa cok aci cekiorsunz. onu da ertelete ertelete bir hal oluyorsunuz. 1 aylik mi ne kadarsa bir de izniniz var hani tam da 6 ay surmuyor.
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
asanisimasa
|
5 ay 15 gun o tam olarak kısa donem ama onu yasayan bilir diyorlar ben bilmedim de sanırımda meltemin demek istedigi bu bizim bahsettigimiz aci degil ayrıca o ayda 2 kere olan aciyida masallah sizin kadar bizde cekiyoruz..en azından paylasıyoruz.
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
çokrail
|
alışıyolar da ondan.. erkekler alışkın değil acı çekmeye.. genelde acı cektiriyolar.. :P
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
polater
|
yaw biz erkekler acılarımızı daha cok icimize atıyomusuz gibi geliyo bana.Ama kadınlar bunu arkadaslarıyla paylasıp, kendilerini rahatlatabiliyolar bence.
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
çokrail
|
ağlamadığın için ülser mi oldun O_o
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
çokrail
|
hıı anladım. sen kendini tutuyosun cok..
ben pek ağlayamıyom.. ama kendimi tutuyor da değilim pek.. :S
taş kalpli olmuşum sanırım
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
asanisimasa
|
valla ben cok aci cektim inkar etmiyorum ama nasır mı tuttu kalbim artik aci cekemiyorum desem yeridir. kadınlarında istedigi seyler olmadıgı zaman aci cektiklerini ama istedikleri oldugu zamanda hic aci cekmediklerini siddetle savunurum..bence dunyanın en bencil yaratiklaridir kadinlar!!!
|
|
~ 790 gün
|
|
| |
comandante
|
Çünkü erkekler daha çok cekerler
|
|
~ 787 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
bence daha çok acı çekerler.. hatta kadınlar ortada acı çekecek bi durum yoksa özellikle yaratırlar..
|
|
1 ~ 583 gün
|
|
| |
since1453
|
kadınlar acı cekerler ama intikamları kötü olur
|
|
~ 583 gün