| |
alice kendi aleminde
|
kutuphane.. vallaha oyle.. en az bı gun gıderım.. seslı bolumde kahve falan içer sayfaları cevrııp lak lak yaparız
|
|
~ 676 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
sağda solda, genelde yurtta:)
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
deathweight
|
takılmam genelde, dikkatliyimdir...
|
|
2 ~ 675 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
head street, queen street
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
felrow
|
tunali, arjantin, armada, ankamall. AMAN TANRIM NASIL BI INSANIM BEN
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
tbc
|
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
bugünlerde odamda takılıorm çok deişik bişimiş güselmiş huzurmuş..
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
felrow
|
:P
askamlari da Overall oluo genelde ama orasi da COK baydi artik ya. fenalik geldi. artik hep ayni suratlar. yeni mekan bulmak lazim...
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
bbaykul
|
genelde kalkıp güzel bir kahvaltı hazırlarım kendime sonra gazete keyfi yaparım,öğleden sonra çıkarım arkadaşları turlarım,geyik döndürürüz,akşamlarıda carpe diem'e veya varuna ya takılırız,konser varsa 222 park ta iyidir,arada sırada Hayal Kahvesi ne de uğramaktayız.
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
amaann boşver taner geçti artık overall un modası geçti :p hem sen ölee herkesin gitti yerlere gidermisnnn aa
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
dogujan
|
acısuya birazda yürüyüs yaparız
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
walla ben 1 yıl kadr baya baya sık gittiimm güzeldi ama boşver sen gitme içme alkol kötü bişey :)
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
dediimi yap yaptıımı yapma
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
smirnoff
|
|
|
~ 675 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
aa biri msjlarını silmş benmkiler havada kalmış..çook ayıpppp..
var yaf arayan buluo aslı bela mevla misaliii
|
|
~ 640 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
|
|
~ 640 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
corvus-tunalı
nefes-kızılay
mono-tunalıya doğru :)
bide rembetiko..aslında güsel biyer diil ama benim için manidar olduu için sefiorm :)
yannız tabi bar mı demek istedin bilemedim..içimden geldi yazdım :)
|
|
~ 640 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
tunalıya yakın oturdugum ıcınde genellıkle tunalı mekan olarak farketmıyo ama mado nun bende ayrı bir yeri var (: bahcelıyı pek sevmıyorum daha cok pyasa yapılan bır yer gıbı gelıyo bana tunalı daha sakin bahcelıye nazaran.
|
|
~ 640 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
bar hepsi..oturup içilen mekanlar..gündüsde gidilir yaf ben giderim yani..cafe tarzı yer hiç bilmem cidden ank da varmı öle yerler bilmiorm..izmir desen sölerdim:)
|
|
~ 640 gün
|
|
| |
çutee-libertine-
|
bebek en çok gittigim ve sevdigim semt, abbas waffle var bikere:)...okulun burda wonderland, ortaköy de herhangi bi kumpirci..cadde happymoon, nişantaşı taps, taksim nevizade, leb-i derya, rio bravo, cambaz, sheva.. etilerde mado, istinyede emek kafede kahvaltı..
yine de mekandan cok kimle gittigim onemli..
|
|
~ 640 gün
|
|
| |