| |
beşiktaş
|
ben dans için she-va yı tercih ederim.
bişeler içmek için nevizadede cafe mest veya akdeniz.sinema için afm veya bakırköy galleria sinema 12.bowling için beşiktaş çarşısı en alt kattaki yer (adını bilmiyorum :) ) mekan güzel ve fiyatlar uygun.
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
witch®
|
içelim muhabbet edelim die bi yere gideceksek newizade we me gusto,
wur patlasin çal oynasın diosak çiçek pasajı güzel oluo özellikle cenewiz meyhanesi baya bi eglenceli.
dans için soho'nun kışlığı (bu sene açıldı mı henus bilmiorum), yazlık olarak vento'nun manzarası superdi!
cinema icin belirli bi tercih yok farketmes.
gündüzleri de awrupa yakasinda isek etiler ya da nişantaşı (starbucks, gloria, kırıntı); yok anadolu yakası'nda isek de cadde (havelka, starbucks- gloria ya da happy moon's) güzel oluo.
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
damla
|
ankaraaaaaa:):):):) dün kutsi geldi:) heryer tıklım tıklımdı ankarada:) ama mükemmel bi geceydi yine. SALATA(bence gop),RAJA,LAİLA----->gece
ıvy,starbucks,burger,...----->gündüz:)
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
burger king mi
mc donalds mı
diye bi tartışma açsam mı acaba?
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
salihzeki
|
pazar günleri iddaa oynama günüdür bizim evde ama ben kordonda bi yürüşü tercih ederim.öğlen alsancak stadında maçı izleyip sonra kordonda bi tur atla 62 ye dooru bornovaya :)
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
tumay
|
taksimdeysem ve canim içmek istiyosa yan1nda müzikte iyi giderse ki hep gider ben taksim dorock bardayim demektir. olmad1 caravanda.
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
şekip
|
Oturup birşeyler içmek için Molkerei, Monoheidi, Sausolitos, Sowiso ve Domkeller ilk dörde girer herhalde. Dans etmek için yine Monoheidi (süper mekan valla), Tanzpalast ve Königkeller üçlüsü zirveyi paylaşırlar. Yemek yemek için de, İtalyansa Macaroni, Amerikansa Pizza Hut, Çinse Chengiz Khan, Japonsa Oishii Sushi, Türkse Mr. Kebap ve son olarak sınırsız tereyağda karides keyfi için de La Pampa diyoruz. İşte Aachen'da haftasonları buralarda geçer.
İstanbul'a gelinceeee, Safir'e bu sene ilk defa gittim, bilmiyorum önceden neydi neresiydi, ancak yeni hali süper. Müzikler de iyiydi, 3'e kadar oradaydım, 3-4 Türkçe şarkıyla yırttım. Taksim'de Roxy İstanbul'un hala en iyi clubıdır. Canı gönülden hastasıyım. Oturup içmek için de, rakıysa Çağlar veya Cumhuriyet, biraysa Mest'in terası ya da Şahika güzel olabilir. Gizli Bahçe'ydi sanırım adı, sürekli unutuyorum, orası da güzel bir yer bence. İçmeden önce süper kebaplar için Konak, içtikten sonra kaşarlı dürüm ve dilli kaşarlı tost için de Bambi'ye gidilebülü. Öf karnım acıktı.
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
erkin
|
Artık kızılaya gitmez oldum, her taraf it kopuk dolu, ondan Kızılaya sadece "Public" için gidiyorum. Tunalıya artık gitmez oldum, her taraf aynı tip insanlarla dolu. Kotlar botun içinde, saçlar sol geriye doğru inek yalaış misali yatırılmış :) Tunalıya sadece "Kıtır", "Punch" için gidiyorum. Ha bide "Biziz" var, rock bar tipler çokta iyi olmasada birbirine asılmaya çalışan tipler değiller onda seviyorum.
Bilkent "Starbucks", "Biber", "Anotolia", GOP ve MESA "Salata", Arcadium "Kırmızı", "Raja", bide ORAN "Newcastle" arada uğradığım yerler. Onun dışında hep bahçelideyim. "Tabu" dakilerle akraba oldum nerdeyse :) "Brothers", "Limolu Bahçe", "Yerfıstığı", "Pampero", say say bitmez aslında :P. Birde Meriç, kesinlikle MC Donalds :)
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
bence burger king.niye dersersiniz burger king teki soslar mc donaldsta yok özellikle sarımsaklı mayonez ve acı sos.whopper ı da hiç bişeye değişmem
|
|
~ 1020 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
kütüphane piyasası da ayrı tabi arada oraları da ziyaret etmek gerekiyor ortamdan kopmamak lazım :)
|
|
~ 1019 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
high street yada london a takılıyoz
|
|
~ 1019 gün
|
|
| |
3daysofpeaceandmusic
|
kadıkoy kadıkoy kadıkoy kadıkoy...ama artık kabak tadı şeysi oluorm....
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
a. bandini
|
Locus Solus müzikleri çok güzel, her ne kadar velet yaygaracı veletler olsada tınmassan onları veya boş olduğunda gidersen çok iyi.
corvus. elemanlar artık tanıdık olduğu için ve ne zaman gitsem en az bir masaya oturabildiğim için, yalnız kalmak istemediğimde gittiğim güzel yer. müzikleri güzel; ama çok bağırıyor
Kıtır kaçmaz tabii. Kokoreç veya kumpir bira mis gibi oluyor her daim sevdiğim bir mekan.
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
windowsmediaplayer
|
Ankara-->Garage,biziz,if,gölge rock barları..Clubberlar için laila bir numara muhtemelen..Krolar için yer çok :) Blues cular ortada kaldı:) Muhtemelen onlarada yer vardırda ben bilmiom..:(
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
a. bandini
|
Blues'culara nası yer yok hacım =))
'November' ne güne duruyor mükemmel bir yer hah bir de 'Zodiac' var yaıp ettin şincik heee
kırolar ise karanfildeki kafelerin ya içinde oluyor ya da dışında dikiliyolar ehuhuae mükemmel
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
entrapmen
|
bazilarinda acaip tiki egilimler gordum, ilginc bir forum olacak gibi gorunuyor...
formata uyma bab'inda; nevizadeden kafamin durumuna gore sectigim barlar.
|
|
~ 920 gün
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
bu hatasonu sahil kenarı yapmayı düşünüyorum
her haftasonu başka başka yerler..
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
aslı evrim
|
hava güzelse istanbul için en iyisi boğazda gezmek;hisar,bebek,arnavutköy..
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
abbas
|
Yaz gelsin atarım kendimi denizlere, sahillere İstanbul'da. Deniz kenarları.. Ne bileyim bu bugün bi Bostancı olur, bilemedin Caddebostan olur, ordan çık Yeniköy sahil olur ve benzenleri..
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
aleeea
|
burda deniz yok malesef ama Dorian,edo,cafelata,çikolata... haftasonu için uygun mekanlar =))
|
|
~ 759 gün
|
|
| |