ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
valla benim başıma o kadar cok geldi ki....bi keresinde arkadaşlarla yolda yürürken ben çamurun içine düşmüştüm..üstüm başım camur..hemen eve gittim ...şaşkınlık icinde beni izleyen biricik annem beni hortumla yıkamaya karar verdi...cok kötü bi durum yaw...araba gibi beni yıkamıştı...eve bile sokmadı o halde..agzımın icinde bile çamur vardı valla...
sizinde byle hikayeleriniz varsa paylaşalım!
5 Temmuz 2006 19:46
alice kendi aleminde
ben evden kaçmıştım..3 4 yaşlarındayken.. sonra yakalamıştı bi tandıık teyze.. geri goturdu
5 Temmuz 2006 19:48
bahar..
benimde öle cok hikayem var...hatta evde koltugun arkasına saklanırdım...beni merak etsinler diye..ama ne merak eden var ne soran...koltugun arasında saatlerce mal mal otururdum...
5 Temmuz 2006 19:57
alice kendi aleminde
annem benı yıkadıktan sonra yatırmış.. ablama banyo suyu hazırlarkenben vıyaklamaya başlamışım.. ablam iki gozumede birer avuc şampuan dökmüş..
pis sadist..
5 Temmuz 2006 20:10
comandante
Topum inşaata kaçmıştı AMA almaya GİTMEDİİİİİMMMMM
5 Temmuz 2006 20:18
üstteki
ben bebekken ve uyurken annemler dışarı kadar çıkmışlar yakın bir yere, daha sonra ben uyanıp ağlamaya başlamışım, ablam üşüdüğümden ağladığımı sanıp üstüme 5-10 tane battaniye yığmış, babamlar eve dönüp de ağlayan bir bebek ve üstünde bir yığın battaniye görünce dumur olmuşlar :)
sıkışmıştım ve tuvalette çişimi yapıyodum
bı baktım altım ıslak
yanı tuvllette falan dıılmısım
rüyamış
kucukken olmuştu
125 Haziran 2007 04:16
ayki
fethiye demi ne biryerdeymişiz. Bende kaç yaşındayım hatırlamıyorum yeni yürümeye başladığım zamanlar; ponponlu kıyafetimle kumsalda oturuyomuşum . Öyle mal mal kumlarda takılıyormuşum kendi çapımda.
Peder & Valide ve Abla triosu gidelim yüzelim heaytt naralarıyla suya girip bayağı bir açılmışlar.
Ben hangi gerzek akla hikmetse kalkıp sura doğru yürümeye başlamışım. Uzaktan babam veya annem görmüş aha demiş şapa oturduk. Ben deniz gayet güzel şekilde suya girmişim ilerlemişim, hopp suyun altında 2-3 saniye durmuşum. O sırada bir amcam varmış yanımda, hayda noluyor yahu diyerek beni kafamdan tutup hoop kaldırmış havaya.
Sonrasını diyalog olarak yazıyorum.
Ben: EEE anne adam sudan çıkardı su mu yutmamış mıyım? ne yapıyorum? Annem: (gülerek) Salak salak sırıtıyodun ne yapacaksın. İşin gücün muzurluk.
25 Haziran 2007 05:50
daddy's girl
en fazla 7 yaşındaydım.
dayımlar bize gelmiş
hadi hoppa kuzenle bana boks maçı yapın dedi(nerden estiyse)
kırmadım tabi tamam dedim yaparız:D
babadan da onayı aldık başladık
bir de canımız yanarsa ağlamamak şartı koyuldu
neyse durdum durdum sonunda yere yapıştırdım kuzeni
ne yaptığımı hatırlamıyorum ama yerde kıvranıp zırladığını hatırlıyorum:D
onu öyle zırlarken görünce ben de başladım zırlamaya
tabi bu arada babamla dayımda başladı gülmeye..
uyuz olmuştum o zaman dayıma..baya bi süre konuşmamıştım..nyse sonra affettim:p
bizden birer canavar ortaya çıkarmaya çalışıyorlardı heralde..manyaklarr
14 Aralık 2007 18:55
antik_aci
sitede kapı kapı gezip kedilere yardım parası toplardık
sonra o paraları bi güzel yerdik
bi teyze sütle peynir vermişti sinir olmuştuk atmıştık onları
arıları kavonaza kapatıp dakikalarca sallardık sersem olan arılar çıkınca onların sağa sola çarparak uçuşunu izlerdik zalimce
bizim sitede bi para ağacı vardı onun harici yapraklar geçmezdi ağaçta uzak bi yerdeydi her zaman oyun oynadığımız bahceye gidip para toplardık zavallı ağaç her yıl açar gibi olurdu yapraklarını kurur kalırdı
bitanede sır ağacı vardı çevresine toplanıp bizimsitenin en güzel kızlarından sema ablanın çaldığımız mektuplarını okurduk.
kız efe vardı bide onuda her oyuna annesinin makyaj malzemelerini getirmesi şartıyla alırdık her oyundan sonra bizi kovalayan bi mine teyze olurdu
haa bide bizim siteye bi gün bi köpek alındı rüyanın köpeği çok zengindi rüyalar
hani olurya bi tur versene bineyim gibi alırdık köpeği sırayla bi tur gezdirirdik
bide perili köşk vardı yıkık dökük siteye yeni taşınan iki çocuk vardı onları kandırmak için ben ve seda die bi arkadaşım önden gittik köşke üst katına çıktık sonra çocuklarla beraber diğer arkadaşlar geldiler köşke bağırıolar aşağıdan
eyyy ruuuh yukardaysan yere 3 kere vur
yukarda iki ruh olduğu için 6 kere vurmuştuk sonra yerde kırık camlar vardı korksunlar die onları atmaya başladık sonra yerde cam kalmayınca bendeniz sağlambi cama yumruk atmak suretiyle kırık cam elde etmeye calışırken birden ruhlar anneeeeeeee diye ağlayarak aşağıya indiler....
çocuklarda bidaha bizle oynamamışlardı hala izi duruo baya derin kesilmişti ya
saatlerce sevgilileri takip ederdik zorla gül satardık onlara babam görmüştü bi keresinde çingeneler gibi ne o öyle die baya bi paralamıştı bizi.
bide bizim efsane erdal abi vardı erdal abinin bilmediği uzakdoğu sporu yoktu bizi alır sıraya dizer ders verirdi tekmedir yumruktur. Ekoldü bizim için sonra bi gün Erdal abi midesinden rahatsız oldu sitenin merdivenlerinin başında durup böyle Atatürkün kocatepedeki bi duruşu varya aynı o pozda kutu süt içerdi. O aralar tüm sitenin çocukları bakkaldan kutu süt alıp içerdi. Annelerde Ay Erdal bu çocuklar sen ne yapsan yapıolar. Aferin evladım iyi örnek oluosun derlerdi ona Çok severdim Erdal abimi Hala ekoldür benim için...
Yasemin ablayla çekirdek yerdik yerler kapkara olurdu 10-15 çocuk kırmızı ojeli ve terlikli evde kalmış yasemin abla çekirdekler
Bide susam sokağı başlayınca sitede herkes çığlık çığlığa susam sokağı başlamış susam sokağı başlamış die evine koşardı... Kimse kalmazdı o saatlerde bahcede
bide sürekli satıcılar gelirdi siteye bağırırdım anneeeeeeee anneeeeeeee
die annemde ne var gene ne oldu anneeeeee para at mısırcı geldi yok simitçi geldi yok salıncak geldi annemde atmazdı sinirlenirde bende amca dur atcak atcak derdim hem adamı hem anneyi tutmak ne zordu Allahım tam adam gidecekken o son haykırış Anneee gidioooooooooo
Bide Annem size göndermio o gelsin dio herkes kurmuştur sanırım bu cümleyi
14 Aralık 2007 19:22
hayal kıran
ufo gördüm deyince;bütün arkadaşlarımın sktir git der gibi bakmaları.
yani öyle bakmaları çok saçma.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4625
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.