ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
dikkatimi çektide gündüzleri kızlar çoğunlukta geceleri erkekler. en azından ben oyle gördüm. öylemidir sizce? bunun sebebi nedir?
5 Temmuz 2006 10:38
alice kendi aleminde
demek 7 24 uyumayıp sitenin çeterisini tutan istatistiksel degerlendirmeler yapan gönüllü üye sensin!!
ben debu çocuk forum manyagı değil neden online diodum..
5 Temmuz 2006 11:53
clementine*poh poh
sitedenmi bahsedioki?? eğer günlük yaşamdan bahsediosa 2 feministlik yapacadımda:)
5 Temmuz 2006 11:55
alice kendi aleminde
yap yap.. nasısa dagılmaya meyilli bi konu.. feministliğe gelmeye..
5 Temmuz 2006 12:00
clementine*poh poh
iyi bea.. yapmıom feministlik fln!! :)
5 Temmuz 2006 12:10
alice kendi aleminde
ben sınıfta sadece 2 kadın oldugumuzu ve hatta bazen tek kadın oldugumu donem sonunda farkettiğimi farkedince bu cinsiyet olayını çoktan aştıgımı anlamış bulundum .. ortakantınde de hiç dikkat etmedim boylelikle..
elektrik elektronik muh. sagolsun..
5 Temmuz 2006 12:44
alice kendi aleminde
M.emre şafak'a
derslere gelip gelmediğinize dikkat etmedim ama acaba burdaki hassasiyetinizi bolumde de gosteriomusunuz??n hep merak etmişimdir.. "aaa sınıfta hiç kız yokkk" diomuusnuz.. nası bi duygu(:P)
ben hiç farketmiorm da..
ama başka bolumlerle ders alınca farkediorum.. kadın çok olunca sınıfta gürültü de çok oluo da.
5 Temmuz 2006 12:47
erdinç
I avenge with darkness, the blood is the life
The Order of the Dragon, I feed on human life
5 Temmuz 2006 12:55
roland
zottirik kitap isimleri gibi olmuş başlık, edebi olmasına çabalanırken, bir adet elk. elek. müh. dişi ve bir adet feminist dişinin olaya müdahil olmasıyla başlık daha bir anlamlı olmuş.
ama aysen'in sınıfta kadın/kız çok olunca gürültü de çok oluyor argümanına katılmıyorum, kızların gevezelik için derse geleni kanımca azdır, en ders çalışmayı sevmeyeni bile ön sıralara oturup deli gibi bin bir çeşit renkli kalemle not almaya kasar.
peki sınıflarda "ön sıralar kızların, arka sıralar erkeklerin midir?"
bu arada arka sırada gevezelik etmeye gelen kız muhabbeti iyi olma potansiyeli yüksek kızdır, olabilir, belki, sanki!!
5 Temmuz 2006 13:17
yasin altunkaynak
kızım ! fahriye !
saat sekizde evde görücem seni, ona göre haa !
5 Temmuz 2006 14:05
manas
Amaann yeni başlıkla ne uğraşcaz bu forumu feministliğe çekin gitsin. Zaten hazır kıta beklemiyo musunuz illa saldırmaya erkeklere?
ezik piskolojisi...... Dİyeyim biras deişir asıl herkesin istediği yere çekilir bu forum umud ediyorum ki
5 Temmuz 2006 14:17
belma_butterfly
hehe ne erkeklerın kızlara nede kızların erkeklere satasması bıtmess bunun ıcın bosuna forum acmaya degmez
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4623
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.