ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Avrupa şampiyonası maçlarında ayakta uyuyan Mehmet Okur, NBA yeni sezon ilk iki maçında şov yaptı .. Şimdi bu herife milli maçlarda bile bile oynamadı diye kızmak mı lazım yoksa iyi oynuyor diye sevinmek mi lazım karar veremedim. Geçen sene yayınlanan maçlarını kaçırmadan izlemeye çalışıyodum, diğerlerini de netten takip ediyodum, ama milli maçlardan sonra antipati duymaya başladım herife..
5 Kasım 2005 23:08
kralinondegideni
NBA'de yaptıklarıyla gurur duyuyorum. Fakat bir Türk'ten beklediğim en öncelikli şey Milli Takım'da oynarken tüm potansiyelini yansıtarak oynamasıdır. Ben Milli Takım'da berbat oynamasına kızmış hem de turnuvadan sonra yaptığı açıklamaları kınamıştım. Şimdi Mehmet'ten beklediğim Jazz'da bu oyununa devam etmesi ve aynı hırs ve istekle Milli Takım için oynamasıdır.....
5 Kasım 2005 23:38
ultras_itu
peki rusyada krilenko almanyada nowitzki takimlariyla beraber kamp yapmadi mi??milli takimda resmen kisisel cikarlar dogrultusunda kimse adam gibi oynamadi..
5 Kasım 2005 23:51
exelon
cenkten bişey olmaz bence..çok teknik fundamental ı baya iyi ama atletik deil,burda atletiklikten kasıt zıplasın 360lar koysun değil,hız çevikliktir..çalışırsa olur mu bilemem ama şu haliyle erken gelişmiş sonra olduğu yerde kalmış oyunculardan biri olacak gibi geliyor bana..bu adam 13 yaşındaydı maç yapmıştık o sıra,aynı şu hali gibi oynuyordu..o zaman "olm bu çocuk manyak olur" demiştik ama hala aynı oynuyor..sadece uzadı ve biraz genişledi.
mehmet e gelince adam milli takım idmanlarında kendi özel kondisyonerini dinleyip bizim koçu sallayan bi adam..idmanlar da naz falan takılıyormuş..biraz şımarıklık söz konusu yani..ama bakın nowitzki örneğine hem nba de 2 gömlek üstün adam hem de gelip takımını sırtlamasını biliyor..
hidayet e ben o kadar kızmadım açıkçası eskisi gibi şımarık hareketleri yoktu en azından attı girmedi..mehmet naaptı ortalama 1453 stepsle bitirdi turnuvayı.
bu ne demek? adamın beyninde şu var demek..
"bitse de gitsek"
6 Kasım 2005 00:53
kretzsche
ABD Profesyonel Basketbol Ligi´ne (NBA) TSİ bu sabaha karşı yapılan 5 maçla devam edildi. Utah Jazz´da forma giyen Mehmet Okur, takımının Charlotte Bobcats´i 95-91 yendiği maçta 31 sayı atarak kariyer rekorunu kırdı.
kaynak: Fanatik
adam rekor da kalsa kendisine uyuz oluyorum bu aralar milli maçlardaki "performans"ından sonra!!
8 Kasım 2005 21:46
tuna
ya mehmet onu bogdan tanjevici dinlemeyip kendi özel antrenörüyle nba sezonuna göre hazırlık yaptığı için aşırı kondisyon yüklemesinden yorgunluğuna bağlamış ve özürdilemişti ntv'de.. ben affettim :) sadece omo reklamlarında çıktı diye uyuz oluyorum artık :P
8 Kasım 2005 21:50
yanıkekmek
oportünist olmayalım tutarlı olalım kendimizle konuyla ilgili yorumum budur.
16 Kasım 2005 03:14
comandante
sadece kariyeri için milli takımı sattı Yok sakatım yok oynayamam falan. Bu adam bu sene All-Star bi lşe olsa hatta MVP bile seçilse bile bitmiştir artık Ruhsuz Milliyetsiz Vatansız Adam
21 Temmuz 2006 17:37
'' i l k o ''
herkes baksın dalgasına
21 Temmuz 2006 22:25
jumbo
ya adama haksızlık yapmayın. geçen seneki avrupa şampiyonasında çok fazla sinirlenmiştim mehmet'e hatta daha sonra oynadığı oyun yüzünden bütün sene de sinirim sürdü ama geçen sene kendisine yapılan haksızlıklara karşı yapması gerekeni yapmıştır. herkes kötü oynayabilir ama sonradan gazeteci olma menejer doğan HAKYEMEZ ve federasyon, mehmet okur ve hidayet türkoğlunu başarısızlığın tek sebebi olarak göstermişlerdir. hatta geçtiğimiz ay bir klüp takımı çalıştırabilirim diyen MİLLİ takımımızın head coach'u SIRBİSTAN-KARADAĞLI(ayrıldığını biliyorum ama antrenörümüzün hangisinden olduğunu bilmiyorum), gerek geçen seneki turnuva sonrası gerekse bütün sene yaptığı açıklamalarda nba oyuncularını oynatmayacağının sinyallerini vermişti. hatta hedo ve memonun avrupa şampiyonasından sonra takıma katılacak olan ümit takım oyuncularıyla birlikte takıma katılma talebi de reddedildi. Sonuçta bu adamlar profesyonel ayrıca takımları bu oyunculara senede 8-10 milyon dolar para ödüyolar ve yaz programlarını da uygulatmak isterler 2 aydan uzun süren milli takım kamplarının faydalı birşey olmadığı da ortaya çıktı, ülkemize düzenlenen ve türlü hakem kararlarıyla finale çıktığımız turnuva dışında hiçbir başarımız yok.
ben herşeydn önce eminim ki ne hidayetin ne de mehmet okurun tek amaçları milli takımdan kaçmak olsun. sonuçta öyle birşey olsa 14-15 yaşlarından beri milli olan bu basketbolcular isteselerdi çok önceden kapatırlardı milli takım defterini. ne mehmeti ne de hidayeti sevmem ama yapılan haksızlık. öff uzun yazdım ama olaylara tek yönlü bakmayın. ayrıca kurtuluşun tek reçetesi de basketbolda yönetim değişikliğidir kanımca. sonuçta bir sorun var ve bunun suçlusu da olsa olsa ülkenin son 12 yılda basketbolünü yöneten kişidir.
23 Temmuz 2006 14:01
comandante
Ne olursa olsun Melih ya O takım ne Doğan hakyemez'in takımı ne o forma Tanjevicin forması. Biraz millet vatan sevdası olan herkes her türlü eleştiriye rağmen milli görevi düşünce yapmalıdır. Yok beni eleştirdiler yoık ben sakatım gibi yalanlar söylememeliler. Ayıptır.
23 Temmuz 2006 14:11
üstteki
Mehmet Okur was named Western Conference Player of the Week for games played January 29 through February 4. Okur averaged 26.0 points, 11.3 rebounds, 2.3 assists and 1.0 steals
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/461
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.