ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > ortakantin den beklediklerimiz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  75  76  77  80  81  82  83  84  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 901 - 912

1mislina1
1mislina1
daha iyi bi site olabilir......
20 Eylül 2008 17:11   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
çok çok eski forumlara bakamıyoruz artık
bir de videolardaki kullanıcıları işaretleyelim, videoda kimler var görsün insanlar
20 Eylül 2008 17:12   mesajın adresini al  

disarmonia mundi
disarmonia mundi
eski üyelerin üyelikleri iptal edilsin.böylelikle kantin daha genç bi yeni nesil olacak
20 Eylül 2008 17:13   mesajın adresini al  

jurassic
jurassic
kantin yöneticileri kendilerine yakışanı yapmış;)
20 Eylül 2008 21:53   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
2üye arasında laf dalaşı oluyor ve nedense sadece birinin mesajı uçuruluyor,diğer kişinin mesajı kabak gibi duruyor...

bu durum ister istemez mesajı silinen kişinin canını sıkıyor ve uzatıyor mevzuyu karşı tarafın hakaret içeren mesajının durmasından ötürü...

sanki saçma bir uygulama bu...

21 Eylül 2008 19:15   mesajın adresini al  

messyy
messyy
arkadaslar konu ile tamamen alakasız ama bişey sormak istiyorum,,cvp veren olursa sevinirim..ben msjlarımı okuyamıyorum,,gelenleri silemiyorum.sorun ne olabilir,,yeni üyeyim yaaa....fikri olan yazsın lütfennnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 Eylül 2008 08:37   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
bilgisayarında, ya da browserında sorun vardır muhtemelen
22 Eylül 2008 08:38   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém

mesajlarima hakim olmak istiyorum :)

messyy demis ki:
arkadaslar konu ile tamamen alakasız ama bişey sormak istiyorum,,cvp veren olursa sevinirim..ben msjlarımı okuyamıyorum,,gelenleri silemiyorum.sorun ne olabilir,,yeni üyeyim yaaa....fikri olan yazsın lütfennnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 Eylül 2008 08:42   mesajın adresini al  

mr stubborn
mr stubborn
messy google ya da firefox browserını indir bence, o zaman duzelmesi lazım...
web sitesinde bana gore temalar kısmı daha iyi olabilir,ufak oyunların oldugu bi bolum yapılabilir, karsılıklı tavla ya da okey kısmı acılabilir eger zor bi uyguluma olmazsa...
bunların dısında site bana gore gayet kullanıslı,yeni uyeyim ama aradıgımı rahatlıkla bulabiliyorum
22 Eylül 2008 08:43   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
en yukarda mesajlar yazar. oranın yanında kırmızı sayılar varsa mesaj gelmiştir. yoksa zaten yeni mesajın yoktur okuyamazsın:)
22 Eylül 2008 08:50   mesajın adresini al  

messyy
messyy
püffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
22 Eylül 2008 08:54   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
bi de mesajı okuyamıyoan silemediğini nerden biliyosun yaf? sil butonun cıktığı ekranda mesaj görünüyor zaten
22 Eylül 2008 08:54   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  75  76  77  80  81  82  83  84  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 901 - 912

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008