ahhh random butonu aaahhh:(( nasıl ihitiyac duyuyorum sana zaman zaman..
hatta biri -alice var orda onunde duruo kör müsün! desin
16 Mayıs 2008 12:32
aslan67
Ana sayfada Yeni Başlıklar yazan kısmın sağında (hepsi) diye bir buton var,ona tıkladığında açılan ekranda Rastgele! butonunu karşında göreceksin:)
alice kendi alemınde demis ki: ahhh random butonu aaahhh:(( nasıl ihitiyac duyuyorum sana zaman zaman..
hatta biri -alice var orda onunde duruo kör müsün! desin
216 Mayıs 2008 12:41
eterlielbisemudguard
alice varmış orda onunde duruo kör müsün!
16 Mayıs 2008 12:41
'bloody mary'
bizim kantindeki elemanları anıtsatmasın başka bişe istemem =D
16 Mayıs 2008 12:51
alice kendi alemınde
oooo.. iyimiş iyimiş..
ampulu kesfettikten sonra tekrar yoketmeleri gibi olurdu bunu kaldırmaları..
keşke onceden sorsaydım..
16 Mayıs 2008 12:52
alice kendi alemınde
bende hafiften bi teknolojiye yabancı komsu teyze hali var. cep telefonunu sadece aramak ıcın kullanırım başka bişey yapmam gibi
bakıyorum forum neresı kaç arkadasım online kac grup yenilenmiş.. diğer zımbırtı bağlantıları hıc kullanmıyorum. album bıle tapmam(mazdım.. oldu bı kere)
16 Mayıs 2008 12:53
cici coşkun
amanınnn ben bilmiyodum bu rastgele olayını güzelmiş beğendim bokunu çıkarırım artık :D
16 Mayıs 2008 12:55
aslan67
Bence bu Rastgele! butonundan bir tane de ana sayfaya konulmalı..Çok zevkli bir zımbırtı..canım sıkıldıkça kullanıyorum..
16 Mayıs 2008 13:01
alice kendi alemınde
anasayfada vardı iste eskıden:/ goremeyınce ben de sordum
ortakantin bana hatun bulsun, sonra eversin zizi düğün masraflarına sponsor olsun. bi de 5. yıldan sonra emekli yapsın, maaş bağlasın:) o kadr vakit harcıyoz burda, bi işe yarasın(H)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4592
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.