witchontheroof demis ki:
profilim ikonu neden erkek ya kadın olsun :)
~ 229 gün
secret smile(: l
eskisi gibi olsun yaaa!!!
~ 229 gün
9a 6
mesajlarım kutusunu düzenlense hiç fena olmaz..mesajlaşılan her üye için bir klasör,link -artık her ne deniyorsa- olsa ve mesajlaşmalar onun altında sıralansa..daha yalın ifadesiyle sosyomattaki postane gibi..o cidden çok kullanışlı
~ 212 gün
uaxoy
sınavlar onden bi topic açsa sınav sorularını verse
~ 212 gün
ümit3441
çok güzel oluoruzzzz
1~ 212 gün
turtleontheroof(elf)
alkışla butonunun yanına bi de itin g.tüne sok tadında eksileme butonu olsa süper olur, tadından yenmez.
1~ 212 gün
o6uz²
şu yukarıda FORUM(123) benzeri bi uyarı sistemi var. bütün başlıklara baktım diyelim ya da o sayfaya girip istatistiki veriyi FORUM şekline soktum yani sıfırladım v.s
mesela : bir başlığa son mesajı ben atmış olsam bile FORUM(1) oluyor.
abi son mesajını benim mesaj yazdığım başlığı ben neden güncel olarak görüyorum ? benden sonra başlası mesaj yazarsa güncel olarak göreyim dimi ama ? sonra kendi kendine diyorum ki :
- aaa o6uz bu başlığa bişey yazmış.. vay canınaaaa !
~ 212 gün
üstteki
sinyor o6uz orda sitenin sana değer verdiğini, seni adam yerine koyduğunu görmüş oluyorsun :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4592
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!