ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  ortakantin den beklediklerimiz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  50  51  52  53  54  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

abbas
abbas
Kazım'ım ona ben çok kastım zamanında :)) Yok ama, olmadı bana bi hatıra sizler kaldınız :))
~ 796 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Seni görmek için gönül gözü gerekir.. :)

ortakantin.com
ortakantin.com
Selamlar arkadaşlar,

öncelikle şunu özetleyelim:

sitede birçok eksik olduğunun biz de farkındayız, bunları zamanla ekliyoruz,

elimizde şu anda sizin yazdıklarınızın da çoğunun içinde bulunduğu kocaman bir "ortakantin.com'a eklenecekler" listesi mevcut.

zaman bulamadığımızdan şimdilik işler yavaş ilerliyor, fakat bir süre sonra siteye özel zaman ayırıp işlerin büyük çoğunluğunu bitireceğiz.

eklemeyi planladığımız bazı bölümler:
- siteyi hızlandırmak şu anda öncelikli işimiz, son zamanlarda eskiye göre site çok daha hızlandı farkındasınızdır, kodlamayı ve tasarımı buna göre ayarlıyoruz. ayrıca site kalabalıklaştıkça işimiz de zorlaşıyor

- ilerde birden çok fotoğraf yükleyebileceksiniz, sitede her okulun fotoğraf arşivi olacak, bu arşivle biz de ilgileneceğiz sizin çektiğiniz fotoğraflar da yayınlanacak. ayrıca okulla ilgili olmayan konularda da albümler olacak, admin kontrülnde sizin yolladığınız resimler yayınlanacak. yollanan resmler yorumlanabilecek.

- sitedeki üyelerin müzik, edebiyat, sinema gibi konulardaki eğilimlerini istatistiki olarak sunacağız. bunlar zaman zaman güncellenecek. top 10 - top 20 vs gibi listeler olacak..

vs. vs. şimdi listeyi açıp bakamıyoruz ama birçok plan var.. bunlar için zaman ve emek gerekiyor

şimdi merak ettiğiniz bazı soruların cevapları:

- arama motorları standardize edilecek. öncelikli sırada olmadığı için onlara henüz dokunmadık
- hız sorunu malum. kodlama kısmını sürekli iyileştiriyoruz. fakat server kısmı için $$$ lazım siteyi istediğimiz kıvama getirince sponsor&reklam için aramaları hızlandıracağız
- upload sorunu diye birşey yok büyük resimler yüklemeyin .. en fazla 500-600 kblık resim yüklerseniz bi sorun çıkmaz..
- forumların ilk sayfadan açılmasını biz istiyoruz. çünkü forumu açan kişinin yazdıkları doğrultusunda hareket edilmesini istiyoruz. ilk sayfayı okumadan yorumlarınızı yazmayın.. forumların çöplüğe dönüşmesini istemiyoruz. bu yüzden geyik vs. bölümleri ekledik diğer kısımlar bilgi ve yorum içerkli olsun istiyoruz isteyen de oyununu oynasın geyiğini yapsın
- forumlarda sinirleniyoruz diye düşünüyorsanız kural dışı davranan üyeleri bize bildirebilirsiniz. bu site kimsenin özel malı değildir kimse kimseye hakaret edemez. "geyik" kısmından hoşnut değilseniz o kısma bir standardizasyon getiremeyiz kendi istediğiniz konularda başlıklar açıp siz yönlendirin ama kültür sanat müzik sinema vs konuşurken birisi gelip forumu mahvediyorsa mutlaka bize bildirin ...

- sil ve düzenle butonları teknik sebeplerle kaldırıldı .. ilerde daha efektif bi şekilde tekrar ekleyeceğiz.. siteyi yavaşlatıyordu o kısımlar..

teşekkürler ...

abbas
abbas
Şu hareketler benim sebebim olur

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
msg geldıgınde kendısı refresh olsaydı gusel olurdu ama ısmaılın de dedıgı gıbı f5 e de basıverıoruz artık :) ama yogunlasılması acısından forumlarda mesela yandakı menu gıdıo ondan forumlarda gezınırken msg gelmısmı goremıorum o fena olmus mesela
genede yapında bı gorelım :) ınsan ıster ıstemez alısıo, forumların son halıne cok tepkılıydım ama sora onu da öle kabullendık mesela :P

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
son msj alan 15 başlık geri donsun..ben bu sisteme gecılıncebı 15 gun sıteye takılmadım valla..
 2   ~ 794 gün   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
ne beklicem canının sağlığı..:P
~ 793 gün   mesajın adresini al  

eudomania
eudomania
irc server olsun..
~ 793 gün   mesajın adresini al  

bliss
bliss
böle iyi yaw nolcak forum olayıda güzel sinir bozmuyo. ortakantinden deilde ortakantin üyelerinden beklediğim merak ettiğim ve soracağım, eksisozlukte okudum ortakantine üye olan bir arkadaş yazmış sitede 50online oluyo ama forumlara yazanların çok daha az olduğundan bahsetmiş(tıkla okubea), bazı üyeler bu siteyi ne olarak görüyor. umarım yakın zamanda yonja ve hi5 vs. türevi diye anılmaya başlanmaz.
 1   ~ 793 gün   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
ya mesaj gondermede surekli sorun yaşıyorum. hata veriyor.. bi mesajı atmak için 10 kere denemem mi gerek anlamadım.. bi bakarsanız sevinirim..
~ 788 gün   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
bide bi iki oyun koysunlar iyi olmazmı okey gibi mesela

vulcao
vulcao
Valla burada yazilanlarin farkindadirlar heralde...

hazreti koray
hazreti koray
bir forum başlığının içinde en basitinden sex kelimesi bile geçince kıllanıyor moderatorlar, bi süre sonra da kapanıyor başlık..bu katı olunmamalı..

hazreti koray
hazreti koray
prd; "bu kadar katı olunmamalı" olucaktı

bad religion
bad religion
forum sisteminde bazı değişiklikler... okullarla ilgili forumların işlevselliği kalktı gibi mesela bahçeşehir üniversitesiyle ilgili açılan bi forumu benim görmem çok zor veya sütçüimam üniversitesiyle ilgili bi forumu görmem imkansıza yakın bişey sadece okullarla ilgili başlıklara özgü güncel forum olayının gelmesi gerektiğini düşünüyorum.. diğer forumlar bu sistemde çok iyi..
~ 785 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  50  51  52  53  54  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008