| |
niflheim
|
adminlere duyurulur
daha ii bi server için beklediklerim
1.mesela arama motorları daha ii çalışsın
2.daha hızlı olsun
3.upload sorunu yüzünden resim değiştiremiom
4.yazı arattığımda o forumun ilk sayfadan açılması sinirime dokunuyo
5.daha fazla arka plan ve theme istiyorum
daha gider bu...
|
|
~ 782 gün
|
|
| |
niflheim
|
say say bitmiyo ki hani nerde düzenle butonu sil butonu önizleme butonu renkli yazıdan çoktan vazgeçtim
misal düzenle butonu olsaydı üstteki entry imi düzenleri bu ikinci entryde yazdıklarımı ona ekler forum kirliliği yaratmamış olurdum
bilmem anlatabildim mi?
|
|
~ 782 gün
|
|
| |
gregory house
|
bencede...
bence forumlar kısmı eski haline dönsün bu hali insanların ilgisini azaltıyooooooooooo
|
|
2 ~ 782 gün
|
|
| |
comandante
|
Forumlar eskisi gibi olsun Bi de online sayısı 50yi geçince çok yawaşlıyo site yaa
|
|
~ 782 gün
|
|
| |
bad religion
|
eski forum sistemine dönülmemesi..=)
|
|
~ 782 gün
|
|
| |
ne alaaka
|
biyerlere dürtmeden kendiliğinden update olsunnnnnnnnn..........
|
|
~ 782 gün
|
|
| |
gregory house
|
kendini zeki görüp fikirleri farklı olan anlayışları bi değişik olanları aşağılayanları taksim meydanında sallandırsınlar...
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
cincine
|
sayfa bence de eski haline dönsün (ana sayfada son acilan basliklar ve son msj eklenen basliklar seklinde)
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
Bu forum niye kapansın ki ?
içini dökmüş arkadaş :)
hatta, siz de içinizi dökesiniz diye, ortam sağlamış
Ben de upload konusunda ve hız konusunda selvine katılıyorum, ama onun dışında bi sorun yok bence. Hem zaten bu sorunlarda para olmadan çözülebilecek sorunlar değil.
Dedicated server neyim gerekliymiş bu sorunları halledebilmek için, bana kuşlardan birisi söölemişti bunu.
|
|
1 ~ 781 gün
|
|
| |
niflheim
|
ya ben bu başlığı açarken yazılımdan , bağlantının yavaşlığından falan dem vuracaz bi şekilde sesimi duyuracaz daha hızlı daha güzel bi foruma sahip olacaz diye düşünmüştüm.
beklentiler gördüüm kadarıyla kişisel olarak yönlenmiş valla yazılım falan dert değil bi şekilde aşılır da ben şu IQ olayına takıldım zor hatta imkansız bi o kadar da ütopik bişi lakin katılmamak elde değil bi o kadar da gerekli
neyse önce yazılım halledilsin dileğim budur var mı eklemek isteyen?
ayrıca bu forum neden kapanırmış onu anlamadım illegal bişi mi savunuoz ??
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
niflheim
|
en iyisi sitedeki her üyeye sihirli bi lamba verilsin başka türlü bu sürtüşmeler bitecek gibi değil
niye uğraşıyoruz ki mesela ben lambadaki cinime söyleyeyim msn e dönen forumlardaki gereksiz entryleri silsin, serverı hızlandırsın,esra da cininden sevmediği üyeleri attırmasını istesin , öteki sevgilisine forumlarda asılan kişinin ağzını burnunu kırdırsın, esin de bir türlü ulaşamadığı adminlere ulaşsın , kimileri de siteyi eski haline döndürsün...
bizler erelim muradımıza adminler çıksın kerevetine...
(belki de daha iyiydi onu bilemiycem sonuçta üye olduumdan beri sitenin formatı hep böyleydi)
lakin acil olan bişey var ki o da düzenle - sil butonu!! evet cinden dileyeceğim üç dileğin birincisi bu olacak
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
Sil butonu eskiden vardı, ama kaldırılma sebebini hatırlayamıyorum.
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
niflheim
|
kendimi bu başlığa adadım resmen an itibariyle bir arkadaşıma mesaj yollarken şu hatayla karşılaştım . karşı karşıya kalmayanınız yoktur heralde (hehe hiç arkadaşı olmayanları saymazsak şaka şaka olur:)BİR TAVSİYE> şunu da belirteyim bu hatayla karşılaşıp yolladığı mesajı gitmedi sanan arkadaşlarımdan defalarca aynı mesajı aldım (aynı şekilde onlarda) bu hatayı görseniz bile genelde yolladığınız mesajlar gidiyor ama her ihtimale karşı geri yapıp bi daha yollayın gene hata alırsanız kasmayın fazla arkadaşınıza aynı mesajı defalarca yollayıp şahsı manyak etmeyin.boşu boşuna küfür yemeyin.neyse aynen ekliyorum işte budur:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e57'
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]String or binary data would be truncated.
/sndmsg.asp, line 56
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
abbas
|
Mesela şu olabilir-biraz da tenkit için- -mi, - mı, de eklerini ayrı yazınız derler; aha başlık ortada..
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
abbas
|
Sen şu hatayı göz göre göre yapıp da bi şeyler bekliyorsan biraz da özrün kabahatinden beter birader...
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
abbas
|
Kazım'ım ona ben çok kastım zamanında :)) Yok ama, olmadı bana bi hatıra sizler kaldınız :))
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
abbas
|
Seni görmek için gönül gözü gerekir.. :)
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
ortakantin.com
|
Selamlar arkadaşlar,
öncelikle şunu özetleyelim:
sitede birçok eksik olduğunun biz de farkındayız, bunları zamanla ekliyoruz,
elimizde şu anda sizin yazdıklarınızın da çoğunun içinde bulunduğu kocaman bir "ortakantin.com'a eklenecekler" listesi mevcut.
zaman bulamadığımızdan şimdilik işler yavaş ilerliyor, fakat bir süre sonra siteye özel zaman ayırıp işlerin büyük çoğunluğunu bitireceğiz.
eklemeyi planladığımız bazı bölümler:
- siteyi hızlandırmak şu anda öncelikli işimiz, son zamanlarda eskiye göre site çok daha hızlandı farkındasınızdır, kodlamayı ve tasarımı buna göre ayarlıyoruz. ayrıca site kalabalıklaştıkça işimiz de zorlaşıyor
- ilerde birden çok fotoğraf yükleyebileceksiniz, sitede her okulun fotoğraf arşivi olacak, bu arşivle biz de ilgileneceğiz sizin çektiğiniz fotoğraflar da yayınlanacak. ayrıca okulla ilgili olmayan konularda da albümler olacak, admin kontrülnde sizin yolladığınız resimler yayınlanacak. yollanan resmler yorumlanabilecek.
- sitedeki üyelerin müzik, edebiyat, sinema gibi konulardaki eğilimlerini istatistiki olarak sunacağız. bunlar zaman zaman güncellenecek. top 10 - top 20 vs gibi listeler olacak..
vs. vs. şimdi listeyi açıp bakamıyoruz ama birçok plan var.. bunlar için zaman ve emek gerekiyor
şimdi merak ettiğiniz bazı soruların cevapları:
- arama motorları standardize edilecek. öncelikli sırada olmadığı için onlara henüz dokunmadık
- hız sorunu malum. kodlama kısmını sürekli iyileştiriyoruz. fakat server kısmı için $$$ lazım siteyi istediğimiz kıvama getirince sponsor&reklam için aramaları hızlandıracağız
- upload sorunu diye birşey yok büyük resimler yüklemeyin .. en fazla 500-600 kblık resim yüklerseniz bi sorun çıkmaz..
- forumların ilk sayfadan açılmasını biz istiyoruz. çünkü forumu açan kişinin yazdıkları doğrultusunda hareket edilmesini istiyoruz. ilk sayfayı okumadan yorumlarınızı yazmayın.. forumların çöplüğe dönüşmesini istemiyoruz. bu yüzden geyik vs. bölümleri ekledik diğer kısımlar bilgi ve yorum içerkli olsun istiyoruz isteyen de oyununu oynasın geyiğini yapsın
- forumlarda sinirleniyoruz diye düşünüyorsanız kural dışı davranan üyeleri bize bildirebilirsiniz. bu site kimsenin özel malı değildir kimse kimseye hakaret edemez. "geyik" kısmından hoşnut değilseniz o kısma bir standardizasyon getiremeyiz kendi istediğiniz konularda başlıklar açıp siz yönlendirin ama kültür sanat müzik sinema vs konuşurken birisi gelip forumu mahvediyorsa mutlaka bize bildirin ...
- sil ve düzenle butonları teknik sebeplerle kaldırıldı .. ilerde daha efektif bi şekilde tekrar ekleyeceğiz.. siteyi yavaşlatıyordu o kısımlar..
teşekkürler ...
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
abbas
|
Şu hareketler benim sebebim olur
|
|
~ 781 gün
|
|
| |
serkan a.k.a deja`vu
|
msg geldıgınde kendısı refresh olsaydı gusel olurdu ama ısmaılın de dedıgı gıbı f5 e de basıverıoruz artık :) ama yogunlasılması acısından forumlarda mesela yandakı menu gıdıo ondan forumlarda gezınırken msg gelmısmı goremıorum o fena olmus mesela
genede yapında bı gorelım :) ınsan ıster ıstemez alısıo, forumların son halıne cok tepkılıydım ama sora onu da öle kabullendık mesela :P
|
|
~ 781 gün
|
|
| |