ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar Yapılan araştırmada ilk 100 de Türkiye' den bir tek üniversite bile yok !!
görüşlerinizi merak ettim..
Cidden bu kadar vahim mi durumumuz ...
bu sıralama tamamen sallama bi sıralama.. herkes kendi kafasına göre sıralama yapıyor. ben bi yerde de okumuştum bunu.bi kaç yerin yaptıgı sıralamarın dışındaki sıralamalar gerçekçi deilmiş...aklımdaydı ama unuttum en ii sıralamayı nerenin yaptıgı. (çin olmadıgını biliyorum)..
ama şu da var
en iisi yapsa da bizden bi okulun o sıralamaya girebilecegini pek sanmıyorum şahsen..
2 Temmuz 2006 09:54
akın
bence bütçeye göre sıralamışlardır ve bu sıralama adil değil bence varolan bütçeyi değerlendirme yönünden bir sıralama yapılsa türkiyedeki üniversiteler uzak ara önde olurlar çünkü ilkokul bütçesiyle üniversite işletiyorlar
2 Temmuz 2006 12:10
çokrail
gerisi fıs zaten :P
odtüye gelin :P
(şaka he ciddiye almayın sidik yarıstırmıyorum yani :) )
2 Temmuz 2006 12:45
çokrail
ya bişe sorucam bi yönetim bilişim dediğiniz şey bilişim teknolojileri mühendisliği degil di mi??
bilişim teknolojileri mühendisliği de gelecekte parlayacak bi meslekmiş. gazetede okudum.şirketlerin buyuk eleman sıkıntısı varmış bu alanda.. hatta 2007 de 30000 kadar diyordu yannıs hatırlamıyorsam
2 Temmuz 2006 12:52
çokrail
ya arkadaslar dedik zaten başta..adam gibi sıralama yapan bi kaç yer var. durun onu da bulacam simdi nerenin yapmış diye..
alıntıdır
[quote]arkadaşlar bu listeyi biliyorum ben, çinliler kendince akademik sıralama yapmışlar. hiç bir akademik değeri yahut saygınlığı yok. ranking yapanlar arasında en saygın ve objektif olan usnews tir. bi de yök ün sitesinde var birkaç link. ama dediğim gibi usnews iyidir, geri kalanların çoğu fasafisodur. hele çinlilerin listesi, ne diyeyim,Allah ıslah etsin.[/quote]
2 Temmuz 2006 12:59
biyolokum
efendim aşagıladık bizim okulu(i.ü.) ama bende öyle duymuştum yapılan araştırmalardan ve çıkarılan makalelerden dolayı varmışızz :D ee sonuçta listede varızz naparsın:p dicem herkese kızcak:p
2 Temmuz 2006 13:13
yasin altunkaynak
Ben bu listeye yurt dışında okumaya başlamadan öncede bakmıştım.
Yaşasın Essex :D
2 Temmuz 2006 13:28
ömer
Arkadaşlar bence gurur duyulacak bişey yok bende İstanbul Üniversitesinde okuyorum ama Hacettepe ve İ.Ü de 400 ile 500 arasında yani ayıp olmasın diye almışlar onlarıda :) bence biz üniversitelerimizi yeteri kadar tanıtamıyoruz , akademisyenlerin ve üniversitelerin bu konuda yeteri çabayı göstermeleri gerekli..
2 Temmuz 2006 13:32
ömer
Benim bildiğim kadarıyla makale sayısı olarak en fazla makale yayınlayan
ODTÜ diye biliyorum..
2 Temmuz 2006 14:00
damla
üzüldüm...görmezlikten gelmiştir onlar...ben takmıorum böle şeyleri bilen bilio.
2 Temmuz 2006 15:49
e1242
türk öğrencilerin dünyada hangi okullara yüksek lisans doktora vs için gittikleri,,oralarda ne tarz başarılar kazandıkları belli,lisans eğitimlerini aldıkları okullar gayette üst düzey olmasa başka devlet neden öğrenciye burs versin ki?
ben böle bi sıralamayı dikkate alsam,türkiyedeki okulların hiçbirini sallamam..o nedenle gerçekçi bulmuyorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4579
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.