gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - Dünyanın En İyi 500 Üniversitesi
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
ömer
ömer
Arkadaşlar Yapılan araştırmada ilk 100 de Türkiye' den bir tek üniversite bile yok !!
görüşlerinizi merak ettim..
Cidden bu kadar vahim mi durumumuz ...

İşte Üniversiteler...

2 Temmuz 2006 01:38  mesajın adresini al  
akın
akın
bence bütçeye göre sıralamışlardır ve bu sıralama adil değil bence varolan bütçeyi değerlendirme yönünden bir sıralama yapılsa türkiyedeki üniversiteler uzak ara önde olurlar çünkü ilkokul bütçesiyle üniversite işletiyorlar

2 Temmuz 2006 12:10  mesajın adresini al  
biyolokum
biyolokum
efendim aşagıladık bizim okulu(i.ü.) ama bende öyle duymuştum yapılan araştırmalardan ve çıkarılan makalelerden dolayı varmışızz :D ee sonuçta listede varızz naparsın:p dicem herkese kızcak:p

2 Temmuz 2006 13:13  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Ben bu listeye yurt dışında okumaya başlamadan öncede bakmıştım.

Yaşasın Essex :D

2 Temmuz 2006 13:28  mesajın adresini al  
ömer
ömer
Arkadaşlar bence gurur duyulacak bişey yok bende İstanbul Üniversitesinde okuyorum ama Hacettepe ve İ.Ü de 400 ile 500 arasında yani ayıp olmasın diye almışlar onlarıda :) bence biz üniversitelerimizi yeteri kadar tanıtamıyoruz , akademisyenlerin ve üniversitelerin bu konuda yeteri çabayı göstermeleri gerekli..

2 Temmuz 2006 13:32  mesajın adresini al  
ömer
ömer
Benim bildiğim kadarıyla makale sayısı olarak en fazla makale yayınlayan
ODTÜ diye biliyorum..

2 Temmuz 2006 14:00  mesajın adresini al  
damla
damla
üzüldüm...görmezlikten gelmiştir onlar...ben takmıorum böle şeyleri bilen bilio.

2 Temmuz 2006 15:49  mesajın adresini al  
the bad one
the bad one
En iyisi bilkent gerisi yalan da ..

2 Temmuz 2006 16:32  mesajın adresini al  
the bad one
the bad one
Aman tanrım tam bır bılkent dusmanı :D

2 Temmuz 2006 17:07  mesajın adresini al  
ramabili
ramabili
vay beee gözlerim yaşardı
ben niye boğaziçinde değilim :))

2 Temmuz 2006 17:44  mesajın adresini al  
ömer
ömer
Esra söylediğim kriterlere tamamen kişisel yaklaşmışsın bunlar tabiki her üniversitede eşit diildir ama bu kriterler bütün üniversiteler için geniş araştırma kapsamında incelenirse kriterlerin çoğunu yerine getiren diğerinden bir adım önde olmuş "okunmak istenen bölüm kişiden kişiye göre değişir demişsin " şimdi ben tıp okumak istiyorum mesela ama boğaziçinde tıp yok ama bende boğaziçi istiyorum mesela nolcak o zaman ,
eğitim görmek istenilen bölümlerin bulunmasından kasıt bir üniversitede bir çok bölüm ve fakültenin bulunmasıdır buda okulu bir adım öne geçirir sen kriterlere tamamen kişisel yaklaşmışsın
benim bahsettiğim bütün okulların ayrıntılı bir şekilde incelenmesi ve akademik veya ne biliim saygıdeğer bir kurum tarafından , en azından %100 olmasada ortalama bir sıralama yapılır diye düşünüyorum...

2 Temmuz 2006 20:27  mesajın adresini al  
comandante
comandante
Ya ilk 3'deYaşar Üniversitesi olması lazım Yanlış yazılmış galiba. Objektif değil bu araştırma Tanımıyoruz

2 Temmuz 2006 21:06  mesajın adresini al  
aerodynamics
aerodynamics
sonuçları şaşırtıcı olmayan çoğu üniversitenin eğitimden çok öğrenci klubü olduğu bir ülkede iyi diye nitelendirilen olkullarında öğrencilerini bürokrasıye boğduğu bir zamanda şaşırmamak lazım

2 Temmuz 2006 23:57  mesajın adresini al  
eudomania
eudomania
bu araştırmayı yapan kurum kuruluş..?

4 Temmuz 2006 15:01  mesajın adresini al  
sinan
sinan
kime gore neye gore ilk 500 benim okulum eniyisi olaki 2.olur yinede gonullerin birincisidir...

4 Temmuz 2006 22:45  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
bazı arkadaşların ego problemleri var..

5 Temmuz 2006 00:35  mesajın adresini al  
lucy luyi
lucy luyi
hehe aklınız kaçmış.

5 Temmuz 2006 01:43  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
geyotinin ipi kopmuş, kelleler uçmuş

5 Temmuz 2006 04:17  mesajın adresini al  
ömer
ömer
Ya arkadaşlar herkes bir şekilde bir üniversitede bir bölümde okuyor şu an
sonuçta hepimiz mezun olup üniversite ortamından çok farklı bir dünya olan
iş dünyasına giricez o zaman eminim bunları okuyup çok fazla gülücez :)
birazda okuduğumuz bu sürede ne kadar sosyal ve girişken olmak için kendimize neler kattığımız , kendimizi nasıl geliştirdiğimiz ,bilgisayar, dil , iş tecrübesi gibi özellikleri ne kadar kendimize kattığımız ön plana çıkacak ve inanın kimlerin nerelerde olduğu ve nerelere geleceği konusunda düşünmediğimiz şeyler ortaya çıkacak o yüzden bu sdi k yarışıyla bir yere varamayız düşüncesindeyim ( yazı çok mu resmi oldu ne :)))

5 Temmuz 2006 11:59  mesajın adresini al  
'' i l k o ''
'' i l k o ''
Türkiye'den Hacettepe Üniversitesi 409, İstanbul Üniversitesi ise 468. sıradan listeye girdiler.

28 Eylül 2006 01:14  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008