ya neden öle diosun haksızlık bence..elimizdekiyle yetinşoruss kardeşimm:)
4 Aralık 2005 01:39
damla
yapmammı...yurtların önündeki çimler mesela:)
4 Aralık 2005 03:47
jasminion
haha manzara istiyorsaniz bogazicine geln arkadaslar tavsiye ederim. hem oyle 3-5 cimenlige manzara diyerek kandirmamis olursunuz kendinizi:)
4 Aralık 2005 03:54
şeyma altunkaynak
bence istanbulun denizinden başka bişey yok istanbulun da her yeri beton
boğaziçinin arazisi gibi burdada odtü yeşil
bişey daha siz istanbulun nekadar büyük bi toz bulutu altında olduğunu farkedemiyo olabilirsiniz ama ben bunu yaşadım ve gördüm
4 Aralık 2005 04:26
muckan
ben gecen seneye kadar istanbulda oturuodum. okul yuzunden ankaraya geldim. tozlu felan ama istanbul gibisi yok, özellikle izmirliler cekemez istanbulu essiz bogaz manzarasını kordon boyu ile kıyaslarlar.
4 Aralık 2005 13:02
melis&phoenix
ne kadar boktan bi memleket bura yaw...
manzara hak getire, bozkır izlemek manzaraysa olur tabi...
5 Aralık 2005 13:36
lucy luyi
ne yani boğaziçi manzarası, boğaziçi manzarası.? :)
sağolsun okulumun, beşiktaşın tam göbeğinden, boğaz manzarası sunması kendimi kandırmam anlamına gelmez ama di mi?
5 Aralık 2005 13:40
soner
iktisat otoparkindan Bilkent 3 manzarasi diyim ben de ozellikle karli gunlerde kendileri hayalet sehir diye bagiriyor =P
Sonra da Koc un Blair cadisi vari ormanlarini alim =)
17 Aralık 2005 21:50
double
69un cimlerinden manzara #10
18 Aralık 2005 19:43
double
bak evladim gelip artislik yapma burda...
18 Aralık 2005 19:50
murat
Arkdaşlar dikkat ediyorum da açılan forumların çogu Ankara Üzerine Site'de Ankara lıların ağırlığı war:) Bilkent' e gelmediğimizdennn bişey diyemiyoruz artık
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/455
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.