| |
damla
|
meselaa meselaaa bilmiorum hiç bilkent 3 ün çarşısına gittinizmi?orda eskiden mybistro vardı kapandı..okuldan kaçıp dersleden bunaldığımızd a oraya giderdik.bi bira içip yemek yiip geri derse...herkeisn gitmesi lazım şimdi tadım olmuş.acaip rahatlatıcı sessiz ve manzaralı biyer...tabi tabi mssfnin önünğ es geçemicem.azı alkol aldık orda:):)
|
|
~ 1035 gün
|
|
| |
salihzeki
|
ya ankarada ne manzarası ya yapmayn kızlar
|
|
~ 1034 gün
|
|
| |
onurr
|
salih sana katılmamak elde deil...
|
|
~ 1034 gün
|
|
| |
salihzeki
|
yani manzara ille denizde olmaz tamam ama ankaradan bahsediyolar bide yeşil diye bişey yok,haa apartmanların manzarası veya atakule manzarası güzel cidden :P
|
|
~ 1034 gün
|
|
| |
damla
|
manzara diince denizmi olmalı illaaa...nergiscim bilirim bilkent 3 ü ii:) bi ara 7/24 f4 deydik biliosun.o manzara ztn harika...ankara ayaklarını altında.gece daha mükemmel.hele bide kış kar yaınca fln.daha süpe roluo.elimizdekiyle yetiniorus işteeee salih alla alla istanbulun manzarasınıda biiriss heraldede.
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
damla
|
ankaram cnm ankaramm:) walla mssfde mozart danda manzara harika;)
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
onurr
|
bu ankara sewgisi nerden geliyo yaa sende
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
damla
|
yaşıorum çnk:) yaşadığım şehri sevmezsem ne anlamı var.istanbulda herşey var ama yaşam zor yani bana göre deil...20 yıldır burdaım bi yerede gitmicem yurtdışı dışında.seviorum ve hepde sevicem:)
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
onurr
|
bende burda yaşıyorum ama kapalı (gri) hawası beni çıldıracak noktaya getirdi artıkk
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
onurr
|
bide oran sitesinde oturuyom kar dan bıktım yaa on güne yağar zatenn
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
nefertari
|
en guzel manzara benim odamin manzarasi-kendini kandir sara, o da olmasa napardim bu sehirde..
|
|
~ 1028 gün
|
|
| |
muckan
|
|
|
~ 1006 gün
|
|
| |
damla
|
-748072384878972 :):):) bilkent 3 derim başkada bişi demem:)
|
|
~ 1006 gün
|
|
| |
damla
|
ya neden öle diosun haksızlık bence..elimizdekiyle yetinşoruss kardeşimm:)
|
|
~ 1006 gün
|
|
| |
damla
|
yapmammı...yurtların önündeki çimler mesela:)
|
|
~ 1006 gün
|
|
| |