ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Gokhan dogru diyor,Amerikalar sizin olsun arkadaslar,Tr.yi birakip buralara gelmek buyuk fedekarlik ister,yardim isterseniz yardimci olurum tabi ,ama planlarinizi hicbir zaman uzun vadede Amerika diye yapmayin benden soylemesi...
27 Eylül 2006 10:24
nako83
Bu arada simdi farkettim,Yagmur arkadasimiz sanirim Esranin yakin arkadasi okuldan,senden bahsetmisti,NY'ta ev bakiyodun sanirim,kadere bak,sansa burda karsima cikti
27 Eylül 2006 10:26
çikolatalı ekmek
ya nakonun dedigi gibi burda uzun vadede kalmak cok kotu bi durum...ben gercekten 6 yildir burdayim hic sevmiyorum..uni yi bitirmeyi bekliyorum iste geri donus yapicam...tr baska yaaa. ama okumak para yapip geri donmek icin idael bi yer...kotu yanlari oldugu gibi bi o kadar da ii yanlari vardir amerikanin..."kullanma" politikasini ii bilmek lazim derim :S iste o kadar
11 Kasım 2006 20:47
napster
Bende MIT ye gecıcem gelcek sene ıcın..
ne zor orda:))
yasamak mı yoxa ders calısmak mı::))
12 Şubat 2007 17:17
bado86
bende California gidiorum varmı orda olan San franciscoooo
15 Ağustos 2007 00:08
mert
arkadaşlar lisans okumak için mi gidiyorsunuz yoksa master için mi??mesaj atarken onu da yazarsanız daha faydalı olur..
bende amerikaya gitmek istiyorum mba için..ama bu konuda birilerine danışmam lazım..yardımcı olabilecek olan birileri çıkar umarım..
15 Ağustos 2007 21:09
hektor
ulasamadiini kotulemek rahatlatir. amerika sizin olsun kiskanclik kokuyo..katilan olur mu bilemem.ama durum bu
15 Ağustos 2007 23:00
reoffender
neyi kıskancaklar ki bunu yazanlar zaten ulaşmış tecrübelerini sölüolar belli ki
16 Ağustos 2007 11:11
bado86
yok heralde CA d olan neyse kendi başımızın çaresine bakıcaz artık
26 Ağustos 2007 23:09
alperen
hayat şartları üniversiteler nasıl oralarda ? daha detaylı bilgi verebilcek olan var mı ?
7 Nisan 2008 02:53
denizhan
ben de fulbright'a başvurdum, bekliyorum.
7 Nisan 2008 03:11
çıplak&parlak
kk
7 Nisan 2008 16:02
selimisik
slm arkadaşlar
www.turknorthamerica.com diye bir site buldum hem Amerika da eğitim ile ilgili bilgi var hemde ilanlarla orada ev ve araba bulabiliyorsun.
tavsiye ederim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4501
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!