ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar aranızda son sınıf olupta evini boşaltan varsa nolur bana haber versin, şöle 3 oda falan :)
sakaryada yalnız önemli olan nokta o
23 Haziran 2006 03:27
hakan cem
çark caddesinin paralelindeki sokakta bir emlakçı var orada 5 6 tane ev var orası yardımcı olabilir sanırım...
23 Haziran 2006 23:06
taharet musluğu
Güllük öğrenci yurdu var orda sayın zeynep hanım orda evinizin sıcaklığında bir ortam var tavsiye ederim :)) ehahah
23 Haziran 2006 23:33
sultanaz!
fatih, bi s.ktir git :D
mannak yaaa
olum eve çıktık bileee :D
ama evi değiştirmek istiyoruz ondan dolayı arıyorus
ya emlakçisiz olursa iyi olacak, sahibinden yada kiracısından falan
24 Haziran 2006 02:17
mebug
zeynep,nasıl bi konuşma üslubu anlayamadım yani,biras daha dikkat edersen seviniriz..Şu anda mevcut konu başlığın,güncel forumlarda ,yani ana sayfada yayınlanmakta..Saü öğrencisini şu anda kötü temsil ediyosun,gerekli düzeltmeyi yap.!
24 Haziran 2006 21:33
palali
patates hali civarında büyük bi site var adını hatırlamıyorum. meslek lisesinin hemen arkasında. gimadan yimpaşa doğru ilerle yimpaşı geç kavşağa geldiğinde liseyi görürsün zaten. minibüs hattına yakın, kiralar uygundur, büyük ihtimalle boş dairede vardır. 2 sene kaldım orda tavsiye ederim.
25 Haziran 2006 01:21
mebug
yanlış kişiye alıntı yaptım ,bi üstümdeki arkadaşa olcaktı;)
25 Haziran 2006 14:05
sultanaz!
arkadaşlar hala ev aramaktayız
heeelp!
6 Temmuz 2006 17:59
sultanaz!
aramıyoruz artık yok ev mev macaristanda yanına alabilecek biri yoksa beni tabi :D
2 Ekim 2006 00:20
sultanaz!
tabi tabi bende tavsiye ederim, kızlar insana güzelce kafayı yedirtebiliyolar, ayırca bitmek bilmez batak partileri ve oryantal şovlarıyla beklenenden çok farklı bir ortam sizi bekliyor olacak :D :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4483
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.