ben aldım hiç bir faydasını görmedim.keşke almasaydım.bir daha da asla almayı düşünmüyorum.almayan daha kıymetli olur arkadaşlar.ben bunu geç öğrendim.siz siz olun erken öğrenin.
15 Kasım 2006 17:43
since1453
çiceğe bakış acımız su ..
nası olsa cöpe atacak ne gerek var..
15 Kasım 2006 17:45
küçük bir kız çocuğu
erkekler kızlara çiçek almalı..
22 Ocak 2007 10:24
merry
ben beni sewdiğini çiçek almasından mı anlıycam yanii..
en ii gözlerinden.. konuşmasından anlaşılır onuda bana werebilioosa takılmam küçük şeylere....
22 Ocak 2007 18:10
faix
helal olsun sna merry :) işte budr mevzu..
22 Ocak 2007 18:18
faix
şu kızların çicek gibi bitkileri onlara olan aşkımızın,sevgimizin önemiyle kıyaslamaları kadar saçmalık olamaz...
22 Ocak 2007 18:20
merry
bence de bööle çiçek böcek.. bööle şeyler takılmaktan sa..sana werdiği değere bak sen yaa...
faix demis ki:
şu kızların çicek gibi bitkileri onlara olan aşkımızın,sevgimizin önemiyle kıyaslamaları kadar saçmalık olamaz...
22 Ocak 2007 19:19
requem
yaw çok garip bi durum. 1 kere aldım.. deil elimde taşımak arabada yan koltuğa bile koyamadım. bagaja koydum soora hemen kıza werip kurtuldum.. ohh bea!!
24 Ocak 2007 12:22
dogujan
almaz olaydım
24 Ocak 2007 12:27
psikolojik manyak
kız arkadasıma, anneme yada ihtiyacı olan cicek gördügünde sevinebilecek muhtemel her kisiye çiçek almaya meyilliyim
24 Ocak 2007 12:29
chocolate
elinde çiçekle bi erkeği yolda beklerken gördüüm zaman ''hala romantik birilerinin olması ne güzel'' die iç geçiriyorm.
24 Ocak 2007 12:32
ironika
valla bir keresinde sevgilime(eski) telefonda söylemiştim işte çicekle ilgili bişeyler ve bir sonraki buluşmamızda 3 gülle geldi diğer buluşmada ise arkadaşımda vardı yanımda onada almış çok sevinmiştim :)))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4472
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.