| |
0zkan
|
eve çıkmak isteyen biçok arkadasın karsınına cıkmıstır bu laf.. neden herkesi aynı kefeye koyarak eve çıkma özgürlüğümüzü engelliyolar;))
|
|
~ 794 gün
|
|
| |
tutaste
|
öğrenci olmak zor zanaat kardeş:))
|
|
~ 794 gün
|
|
| |
0zkan
|
ya benim ev ararken ve aldığım cevaplar konusunda çektiğim çileyi bi bilsenis.. arıyoz arıyos tam bulduk derken telefonda alo bile demeden öğrencimisin yok oğlum öğrenciye vermeyis diolar.. böyle bi mantık varmıdır ya??
|
|
~ 794 gün
|
|
| |
tutaste
|
ya bu kız olsun erkek olsun eve arkadaşını getirme kalma muhabbeti yüzünden verilmiyo genelde..hoş evleri bataklık haline getirenler yüzünden oluyo bütün bunlar..kurunun yanında yaş da yanıyo die buna diolar işte..
|
|
~ 794 gün
|
|
| |
z@pllp
|
valla ankarada böle diyen insanlar pek kalmadı sanırım ya bekara öğrenciye çoğu kişi ev verio valla şanslıyız yani :D
|
|
~ 794 gün
|
|
| |
0zkan
|
valla ne yalan söylim anlattıklarının hepsi benim içinde geçerli tamam ev işlerinde biras duyarsız olabiliris ama bak sonuçta bi şeklide mecbur kalıosun evi temiz tutmaya.. ya bence bu kişinin karakteriyle ilgili bişey.. sanki öğrenciye ev vermem diyen adam kendi içinde çokmu temiz?? önemli olan önce oturup konuşmak ve karşındakini anlamaya çalışmaktır bence.. önyargılı olmayı bırakmaları lazım ev sahiplerinin.. gerçi burda ne kadar konussakta sonuç pek değişmicek gibi..
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
robinesh
|
valla öğrenciler neler yapmıyolar o evlerde. ben olsam bende vermezdim. arada iyiler kaynıyo tabi. orası ayrı.
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
üstteki
|
öğrenciler ev sahibi olduğunda yıkılır..
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
bad religion
|
tüm öğrenciler zengin olup kendilerine ev alabildiği zaman yıkılır..
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
eudomania
|
öğretmen evleri yıkıldığında..
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
sarimsak
|
ya duyan da eve kız atıyoz sancak
: )
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
ofofof
|
valla aslında haklılar biz gecen donem bi arkadasın evine tam 23 kişi gitmiştik film gecesi yapmıstık bayanlarda vardı bi ara yuksek sesten alt komsu geldi bi baktı kapıdan iceri adam dondu kaldı sonra polis cagıracam demişti bizde evin yarısını bosaltmıstık baya ilginc bi geceydi uzun lafı kısası uzun sure daha bu anlayıs degişmez
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
memogül
|
son birkaç gündür ev sahibi ile ugrasıyorum öğrenciyi enayi olarak görüp sömürmeye çalışıyorlar,arkadaslar sözleşmeye çok dikkat edin,eve girdiginiz ve çıktıgınız tarih sonra depozito gibi.....en ufak bir harf veya rakam hatasını bile ev sahipleri kendi lehlerine kullanıyorlar
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
özgé
|
ne zmnkı ev sahıbınınde cocuğu olee öğrencı olur ev tutmak zorunda kalırlarda zorlanırlar belkı ole anlarlar :)
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
yaf evi verdikten sorada rahat bırakmıolarki bi ton dedikodu bi ton laf sokmalar bilmemnee.. nedir bu nedirr!! :)
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
saiko
|
ev sahibi= aileye 500 ytl ögrenciye 750 ytl ev kirası
bu nasıl bi anlayış ya...ögrenciye ev vermelerini gectim..arada baya uçurum var...pahalı dedigimizde evde 6,7 kişi kalırsınız dio...sabır sabır...katil olcam falla:(
|
|
~ 793 gün
|
|
| |
erdemirtas
|
arklar ben binbirr türlüüü ugraşş werdim etkilemio hatta bi seferindee ewliiss die bi kızla bile gittimm yemiolar yapacak bişey yok yarasını werip(500) OTURACAKSIN:D
|
|
~ 792 gün
|
|
| |
benjamin_x
|
hacı kendi gençliklerinde bu tür şeyler yapmıyolarmıydı ev kirasını aileden katbe kat fazla alarak ellerini ovuştururken eve kız veya erkek geldiğinde neden böle bu konuyu öne sürerler hiç anlamam
|
|
~ 792 gün
|
|
| |
the divine comedian
|
salonda basket oynamadığımız, küvetin yarısını kırmadığımız, evde yanar halde -en azından- 1 tane lamba bıraktığımız, arada sırada da camları silip çöpleri dışarı çıkardığımız zaman. şimdi ben yaptım falan zannetmeyin bir arkadaşın eviydi bu. ben de vermem tanımadıktan ve bunlara şahit olduktan sonra.
|
|
~ 792 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
öğrencilereve temiz bakmaya başladıklarında..
ev sahibi amcalar ,eve karşı cinsten misafir geldiğinde"lan benım evim kerane mi.. tüübe tüübe" dememeleri gerektiğini öğrendiklerinde
|
|
~ 792 gün
|
|
| |