ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar malumunuz tatile girdik.peki şimdi neredesiniz?
20 Haziran 2006 12:44
küb.
cooook eeleniorum...ankaradayım:(nası tatil bu yaww,keske eskişeerde olsam...ama iki haftaya kadar ayvalık ijalah
20 Haziran 2006 17:16
vay mr. andersen vay
şimdilik istanbul fakat 28 hazirandan itibaren yeniden eskisehirde olcam. malumunuz calısmayana yazında tatil yok:))yaz okuluu hicc bitmesinnn:)))
21 Haziran 2006 18:37
buket
vallaha arkdaşlar ne diyim şu çalışma işini kışın yapsanızda yazın da tatilinizi yapsanız olmuyor dimi ilaha yaz tatilini mahvetçeniz
22 Haziran 2006 12:04
vay mr. andersen vay
ama soyle bi şey var aslında bizler okumayı cok seven kişiler olarak kısın okumayı kendimize yeterli bulmadıgımızdan dolayı yazında okumayı seciyoruz:))
22 Haziran 2006 12:32
bilmemanlamam
aglayrak gecmiyos biz buketcimmm:)tarihten kaldım ondan kaldım bundan kaldım dion hepsini geciyon:)ben cehennemdeyim sabah 7.30 da dukkan acıyom aksam 8.30 a kadar oluyorum haftayada orduya gidecem şantiyeyeye:))cok younum yaws tatil yapacak bos zamanım yok:)
24 Haziran 2006 08:57
smirnoff
tatile girmedik canım ne tatili tatilmi war :((
26 Haziran 2006 02:51
bilmemanlamam
ferhat dogru soluyon yaw tatil matil yok bu konu kilitlensin o kelimeyi duyunca sinirim tavana vuruyooo;( şu mesajı yazdıgım saatlere bakarsanız ganlarsınız nie oldugunu:)
26 Haziran 2006 08:22
buket
benercim vallaha beklemiyordum hepsinden geçmeyi çok şükür geçtim ama insan tebrik eder bi 3:04 ortalama yaptık herhal :P heerhalde dahada sinir olmuşundur üzülme arkadaşım sende çalışıyon çalışmak güzel birşey boş oturup sıkılmıyon en azından
28 Haziran 2006 16:15
onur
benimde ortalamam 2.03 noolmuş =)valla 2yi geçmek ne kadar güzel bişeymiş..orda başarılı yazısını görmekte varmış sonunda =)bener ağlama sende..eskişehirdeyken bitsede gitsek deyip duruyodun..
29 Haziran 2006 16:37
bilmemanlamam
olm bitsede gitsekde kendimi bi anda bu kadar agırr bi tempoya hazırlamamıstım geldigim gun calısmaya basladım sasırm tuzunuz kuru ben kalmısım 3 sınawa derste calısmam lazım zaten off off:(((
29 Haziran 2006 18:34
smirnoff
tatıldekııılerrr sesımızı duyann warmııı
21 Temmuz 2006 01:41
max.j.one
yahu bırakın tatili eskişehirin ve okulunuzun kıymetini bilin bakın ben mezun oldum da ne oldu daha vahim durumdayım ömür boyu tatil:))
21 Temmuz 2006 14:04
vay mr. andersen vay
yazın sıcagı haric daha guzel oluyo bu memleket ozellikle yaz okulu
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4430
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!