ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  ortakantinde nick uygulamasına mı geçilmelidir?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 135

tane® ©an
tane® ©an
cididyim veririz diyen üyelerin sayısı hiç de az değildi, ayrıca reklamdan ne kadar kazanıyor ki site? üyelik ne kadar olcaktı ayda 1-2ytl filan bilemedin 5 ytl zamanlar üye sayısı 5bin civarıydı yanılmıyorsam. yarısı verse site gene dönerdi, üye alımı da devam edicekti filan, işleyebilirdi o sistem de bence
~ 120 gün   mesajın adresini al  

' işte o benim
' işte o benim
Türkçeyi seviyorum ama iyi konuşamıyorum.

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
tamam da şimdiki durumunda seni rahatsız eden ne onu anlamadım?sitenin huzurunu bozanları zaten hemen banlıyorlar:))

' işte o benim
' işte o benim
başta biraz bozmuşun ama sen hırslanınca yanlış yazıyon:(

repciyereprep demis ki:
cididyim veririz diyen üyelerin sayısı hiç de az değildi, ayrıca reklamdan ne kadar kazanıyor ki site? üyelik ne kadar olcaktı ayda 1-2ytl filan bilemedin 5 ytl zamanlar üye sayısı 5bin civarıydı yanılmıyorsam. yarısı verse site gene dönerdi, üye alımı da devam edicekti filan, işleyebilirdi o sistem de bence

sarho$
sarho$
aşsojfğaojsdfg
arkadaş diyorum arkadaşş.. friend

come your friends here.. beybi

bakir
bakir
nicki bilmemde chat uygulamasına geçilse güzel olur bu ne ya cevap yaz gönder paket yap iletildi bilmemne offf offf chat olsa yaz gönder ne güsel

sarho$
sarho$
seviyeyi bozdum iyice ben :( nickim batsın

' işte o benim
' işte o benim

yes şimdi understood şlaksgfsaklsa rus kızlar sizleri pek sevmiyormuş ben concişlerime dedim de gelmediler tatlım malesef:(

sarho$ demis ki:
aşsojfğaojsdfg
arkadaş diyorum arkadaşş.. friend

come your friends here.. beybi

sarho$
sarho$
rusça pratik yapmam lazım oy

tane® ©an
tane® ©an
rahatsız olduğumu söylemedim, aman aman rahatsız olsam diğerleri gibi ben de ceker giderdim, yada girmezdim. sadece isim soyisim olayı daha iyiydi diyorum ama nick sistemin niye geldiğini, şartlar gereği gerekli olduğunu söyledim zaten. İnsanlar genelde ismini cismini bilmediği kişilerle muhatap olmayı sevmezler, havada kalıyor samimi gelmiyor bana sadece o kdar, hoş isim soyisim varken çok hatırlıyordum sanki isimleri:))

jaja of opobo ® demis ki:
tamam da şimdiki durumunda seni rahatsız eden ne onu anlamadım?sitenin huzurunu bozanları zaten hemen banlıyorlar:))

' işte o benim
' işte o benim
kendin söyledin cevabı kendin verdin bravoo taner can alkışşşşşşşşşşşşşşş

sarho$
sarho$
melaba ben zafer

tane® ©an
tane® ©an
ben hırslanmam conciş bakma sen bana:) hepimiz sanalız sonucun neticesinde:) isim soy isim varken biraz daha gerçeklik vardı bilmem anlatabildim mi, ama kantin hala kantin:)

sarho$
sarho$
kantin amca kantin amcaaa

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
valla isim ve soyisim uygulmasına tekrar dönülmesi için senin az önce yazdığın şeyler gerekli bence.nedir bu güvenlik açısından fln...ha kötü mü olurdu?hayır ama üye sayısında baya bi düşüş olurdu sanırım..

ama en iyi yanı yanılmıyosam karşındakine hakaret edemzdin o olurdu.bak düşündüm şimdi eskiden de iimiş :))

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 135

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008