ÜYE OL  GİRİŞ 

Konu Dışı - ortakantinde nick uygulamasına mı geçilmelidir?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 101 - 120
 Yazar: Mesaj:
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ne alaka?T.C kimlik nosu mu istiyorlardı da millet asıl adını yazıyordu?gerçek adını kullandığı ne malum:)

repciyereprep demis ki:
çok şey fark eder feykler azalırdı, isim soyisimle bu kadar rahat saydıramazdı kimse, ismini cismini bildiğin birileriyle konuşmak her zaman daha rahattır

2 Mayıs 2008 01:51  mesajın adresini al  
sphinx®
sphinx®
ne alaka?T.C kimlik nosu mu istiyorlardı da millet asıl adını yazıyordu?gerçek adını kullandığı ne malum:)

üniversite maili...herkese 1 tane veriyolar..

2 Mayıs 2008 01:53  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
he öle desene ya.her okulun varmı ki o?bizmki bile daha geçen sene geçti tam olarak bu mail ugulamasına.

2 Mayıs 2008 01:56  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
her üniversite yoktu zaten, bu kadar yaygın değildi ağ

2 Mayıs 2008 02:09  mesajın adresini al  
why so serious?
why so serious?
yoo üniversite mailiyle alakası yok davetiye sistemi diye bir şey vardı.her üniversitenin mail uygulaması yoktu jaja haklı.

2 Mayıs 2008 02:09  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
davetiye sistemi de sonradan geldi, davetiye-nick-dışarı acılma

' selamcı tavşan62 demis ki:
yoo üniversite mailiyle alakası yok davetiye sistemi diye bir şey vardı.her üniversitenin mail uygulaması yoktu jaja haklı.

2 Mayıs 2008 02:10  mesajın adresini al  
why so serious?
why so serious?
dışarı açılmayla ne alakası var nick hadi tamam da.mail sistemi olmayan üniversitelilerin üye olmaması saçma olurdu

2 Mayıs 2008 02:12  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
katılıyorum..belli başlı üniversitelere olanak tanınmış olurdu sdc ve ortakantin değil özelkantin gibi bişi olurdu burası..

dışarı açılmayla ne alakası var nick hadi tamam da.mail sistemi olmayan üniversitelilerin üye olmaması saçma olurdu

2 Mayıs 2008 02:14  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
canım benim ben gelişimi sırasıyla yazdım, öle pat diye bütün okullara ulaşılamazdı zaten, davetiye sistemi biraz bu yüzden geldi maili olmayan okullar için, ondan sonra site dışarı acılmaya karar verdi, dışarı acılınca sakatlık cıkmasın diye nick sistemine gecildi-google da isminin gözükmesini istemeyenler olabilir diyerek, şimdi isteyen herkes giriyor.

2 Mayıs 2008 02:18  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
katılıyorum..belli başlı üniversitelere olanak tanınmış olurdu sdc ve ortakantin değil özelkantin gibi bişi olurdu burası..
her site herkese acılmak zorunda değil ama siteyi yapnlar böyle takdir etti böyle oldu, sadece bazılarına acsak deseler yine kimse bir şey diyemezdi, isminde orta var diye özel olamaz kaidesi yok:)

1   2 Mayıs 2008 02:20  mesajın adresini al  
' işte o benim
' işte o benim
canım benim ben gelişimi sırasıyla yazdım, öle pat diye bütün okullara ulaşılamazdı zaten, davetiye sistemi biraz bu yüzden geldi maili olmayan okullar için, ondan sonra site dışarı acılmaya karar verdi, dışarı acılınca sakatlık cıkmasın diye nick sistemine gecildi-google da isminin gözükmesini istemeyenler olabilir diyerek, şimdi isteyen herkes giriyor.

ohaaa bravooo hiç yanlış yok tebrik ediyorum alkışşşşşşşşşşşşşşşş

3   2 Mayıs 2008 02:21  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
her site herkese acılmak zorunda değil ama siteyi yapnlar böyle takdir etti böyle oldu, sadece bazılarına acsak deseler yine kimse bir şey diyemezdi, isminde orta var diye özel olamaz kaidesi yok:)

saçma....ozmn bi de paralı olsa tam olurmuş..gold üyelik vip üyelik fln:)) ayrıca ortakantinin en çok üye aldığı yerlerden biri de bizm okul ki olmasa baya bi üye sayısında azalma olurmuş:))

2 Mayıs 2008 02:23  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
En Kalabalık Okullar
2.5.2008

Sitede en fazla üyeye sahip okullar.. Okulunuzdan arkadaşlarınızı davet edip sıralamada yükselebilirsiniz :)

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2741 üye

Anadolu Üniversitesi 2367 üye

Bilkent Üniversitesi 1793 üye

İstanbul Üniversitesi 1482 üye

Boğaziçi Üniversitesi 1406 üye

Ankara Üniversitesi 1402 üye

Gazi Üniversitesi 1373 üye

Hacettepe Üniversitesi 1106 üye

Dokuz Eylül Üniversitesi 1085 üye

Selçuk Üniversitesi 1060 üye

2 Mayıs 2008 02:24  mesajın adresini al  
off the record
off the record

:D

' neşeli tavşan62 demis ki:

ohaaa bravooo hiç yanlış yok tebrik ediyorum alkışşşşşşşşşşşşşşşş

2 Mayıs 2008 02:24  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
alkışı göremedim yalnız, üye sayısı değil nitelik önemli bence, zaten paralı üyelik de söz konusu oldu bi ara, dışarı acılmasındasa para vermeye razı olanların sayısı az değildi ki bunlara ben de dahilim.
atalarımız nerde çokluk orda bokluk derken pek haksız değilmiş, de değişimin önüne gecilmez,en nihayetinde burası ticari bir site

2   2 Mayıs 2008 02:28  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
lan bizim okulda da ne kadar boş beleş adam var yaf, hala mı birinci, anadolu filan geçmiştir diyodum ben:)
iki tane odtüye özel site var-om.gen.tr, hoccam.com, kampüs ici paylaşımı var, feysi var ekşisi var, net beleş diye sömürüolar-ben artık sömüremiom istediğim kadar bok atabilirim hehe:)

2 Mayıs 2008 02:30 ~ 2 Mayıs 2008 02:32  mesajın adresini al  
' işte o benim
' işte o benim
niye hırs yaptın ki kız ortakantin özelkantin olsa nolur senin okulundan çok gelen olsa nolur abooow

2 Mayıs 2008 02:30  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
yok be hırs yapmadım:))) sdc tanercanın dediği şey saçma geldi biraz..ticari bir sitenin paralı olması pek beklenemez.hatta üniversiteli öğrenci çoğu zmn yemek için para bulamıyo bide siteye üyelik için para mı vericek

' neşeli tavşan62 demis ki:
niye hırs yaptın ki kız ortakantin özelkantin olsa nolur senin okulundan çok gelen olsa nolur abooow

2 Mayıs 2008 02:32  mesajın adresini al  
why so serious?
why so serious?
benim okulumun ismi bile yok ben buraya nasıl geldim ki :(

2 Mayıs 2008 02:33  mesajın adresini al  
sarho$
sarho$
sizin moskovadan kimse gelmemiş siteye kehkeh
getirsene arkadaşlarını kız

2 Mayıs 2008 02:34  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 101 - 120
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008