Taner hatırlattı bak: Kantin buluşmalarının en güzel kısmı insanları hem isim hem de soyismleriyle anmamız.
20 Haziran 2006 22:31
yasin altunkaynak
bööle iyi
21 Haziran 2006 03:54
mighty_soul
olmaz
21 Haziran 2006 03:55
bora
olmasın
25 Haziran 2006 05:45
manas
olmasın buranın özelliği bu. Herkes dürüstçe kim olduğunu gösteriyo internet şovalyeliği yok. Ben telefon numarama kadar da yazdım. İsteyen bulur beni. gayet güzel bi forum oluyor böylece şeffaflıktan korkmayın bu kadar arkadaşalr.
25 Haziran 2006 19:44
biyolokum
olmamalı
25 Haziran 2006 19:52
smirnoff
hayır gecılmesınnn
26 Haziran 2006 03:14
abbas
Milletimiz ne kadar meraklı benzetme yapmaya.. Burası bi forum sitesidir, ne alakası var yonjayla 80bin küsürle ?
29 Eylül 2006 00:36
alice kendi aleminde
senın pabucun damda eyy başlık..
29 Eylül 2006 02:15
özgür öztürk
nick uygulaması dinimizce caiz değildir efendim. ramazan ramazan yapmayın böyle şeyler.
şaka bir yana herkesin üniversiteli olduğunu bilmek güzel. herkes kimliği ve fotoğrafı açık bir şekilde yazı yazıyor. daha sıcak ve güvenilir bir ortam. kesinlikle karşıyım.
29 Eylül 2006 06:10
küçük bir kız çocuğu
geçtik gitti..
2 Mart 2007 13:18
grey.
facebookla birebir olsaydi ortakantin suan nick tartismasi bile yapilmazdi diye dusunuyorum. otomasyon olan universite o kadar az ki...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4424
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.