bence anket açılıp referandum türünde birşey yapılması daha uygun olur deniz.
daha demokratik.
şu noktadan sonra nicke geçsek de gerçek resim uygulaması devam ettikçe herkes kimin ne olduğunu bilecek ki,gerek yok bence.
şahsen ben rahatsızdım başta ismimi yazmam gerektiği için,hala da rahatsızım.
iğne üstünde giriyorum ortakantin'e işte,alıştım =)
ayrıca gerçek isim olunca insanlar dediklerine daha dikkat ediyor dediğinin arkasında duruyor düşüncesini ben anlamadım.yani isminden yedi ceddini araştırıp topuğuna mı sıkıcak birisi kötü davranışında?
gerçek isimle de yapacağını yapar herkes,bunun bir engel olduğunu sanmıyorum.ayrıca gerçek ismimizi verdiğimiz ne belli değil mi.
benim adım aslı değil aslında,bu alias.
nıhahaha
(deniz geyik yapmayın dedi ama kendimi tutamadım,pardon.)
20 Haziran 2006 00:17
z@pllp
valla en güzeli böyle bence işin zevki kaçar nick uygulamasına geçersek
sıradan bi forumdan bi farkı kalmaz
20 Haziran 2006 00:21
hafriyat
ben aslı değilim.. lim.. lim... im.. m....
20 Haziran 2006 00:22
bad religion
ortakantini diğer sitelerden daha seviyeli kılan şeylerden birisidir isim uygulaması nick uygulaması istemiyoruz.. hem bi de bu kimdi diye düşün dur her yazıdan sonra..
20 Haziran 2006 01:08
lucy luyi
isim ortada diye olacak seviyenin içine edeyim ben. böyle sağlanacak sahte bir seviyedense, gerçekçi bir seviyesizlikte daha gerçekçi yaklaşırım herşeye. hem geyik yapmanın mantığını anlatıp anlatıp, gerekliliğini savunan bazıları nasıl olur da seviye lafını ağzına alır. geyiğin seviyesi mi vardır? nedir? olsun olmasın farketmez. çok canı isteyen nickine adını soyadını yazar. hehe. aman yahu bana da noluyorsa.
20 Haziran 2006 02:31
güven
bu siteye girmek için sadece mail adresi istenio di mi bence bu başlı başına sakat bir durum türkiye cumhuriyeti kimlik nosuda sorulsun çünkü herhangi birisi adamın mail adresini biliosa şifrede kendi kafasına göre yapılıosa o zaman bu sitenin içine edilir bu noktaya da dikkat çekmek istedim yanlış biliosam düzeltirsiniz
20 Haziran 2006 02:47
comforteagle
gerilim verme
20 Haziran 2006 02:54
saiko
olmasın yaff...sonra seviye düşer...:)
20 Haziran 2006 03:07
tbc
o değil de.. bu profil ayarları değişmiyo.. ona çözüm bulunsun.. değiştiriyom değiştiriyom aynı kalıyo..
20 Haziran 2006 04:18
küb.
eet öle bi sorunsal söz konusu.bide bazen resimler karısıo.nick olmasın bide!!ii böle
20 Haziran 2006 04:25
armin
Saçma olur, insanların isimleriyle burda olması biraz ortakantin'in özelliği gibi bence...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4424
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.